2777
2789
عنوان

خاب اشتفته

66 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها خواب دیدم چندتااااا سگ سیاه سفیذ خیلی بزرگ ب من شوهرم ک تو ی صحرا بودیم‌حلمه کردند خیلی میشد تعدادشون هی ب شوهرم گقتم تو فرار کن اتفاقی برات نیوفته شوهرم‌گقت نترس اینا برا گوسفندا اومدن نگاه کردم دیدم دوتا گوسفند سفیدددددکاملا سفید پشت سرمه سگ ها‌پارس میکردن یهو از‌حاب پاشدم

من دیشب خواب دیدم همسر سابق شوهرم اومده پیشمون با اینکه مقصر بوده توی تلاقشو ن ولی همش ازش دفاع می کردم شوهرم ناراحت می کردم بینمون دعوا راه انداخت خیلی بد بود بیدار که شدم خیلی آشفته بودم 

عشقم 💜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دیشب خواب دیدم همسر سابق شوهرم اومده پیشمون با اینکه مقصر بوده توی تلاقشو ن ولی همش ازش دفاع می ک ...

اره اجی ادم از خاب ک پا میشه انگار بدنش همون‌خستگی ک‌تو خاب داشته رو‌دارع منک سر درد گرفتم 

اره اجی ادم از خاب ک پا میشه انگار بدنش همون‌خستگی ک‌تو خاب داشته رو‌دارع منک سر درد گرفتم 

آره خیلی اذیت می شی. ولی با اینکه چقدر همسر منا اذیت کرده نمی دونم چرا همش شوهرما ناراحت می کردم یعنی چی

عشقم 💜

منم دیشب خواب سگ دیدم

باید سوده جان رو تگ  کنیم تعبیر کنه

@سوده1360  

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)
منم دیشب خواب سگ دیدم باید سوده جان رو تگ  کنیم تعبیر کنه @سوده1360    

قربون شما❤️

خواب ها رو نمیشه کلی تعبیر کرد باید کامل توضیح داده بشن.

استارتر عزیز،

شما به زودی اتفاق بدی رو تجربه میکنین که باعث ناراحتیتون میشه اما این اتفاق گزندی به شما نمیرسونه و در واقع شما بیشتر از اینکه چند نفر آدم مظلوم، مورد ظلم قرار میگیرن، غمگین میشین.

صدقه بدین عزیزم

قربون شما❤️ خواب ها رو نمیشه کلی تعبیر کرد باید کامل توضیح داده بشن. استارتر عزیز، شما به ز ...

عزیزم 

منم تو خواب دیدم سگ ها با یکی دیگه بودن آزاری به من نداشتن...یهو همه چی عوض شد و اونا افتادن دنبال من واون شخص که خانوم بود اصلا یادم نمیاد کی بود..بعد باهم رفتیم تو یه اتاقی و به زور من درو بستم سگ نیاد تو همون لحظه باوحشت بیدار شدم...

میشه بگی چه وقتی از شب خواب ببینیم به واقعیت تبدیل میشه؟ من این خوابو حدودای 2 شب دیدم فکر کنم

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)
عزیزم  منم تو خواب دیدم سگ ها با یکی دیگه بودن آزاری به من نداشتن...یهو همه چی عوض شد و اونا ا ...

خوابتون داره در مورد خطری که اطرافتونه صحبت میکنه عزیزم. حتما صدقه بدین.

تموم خوابها تعبیر دارن مگه اینکه به چیزی فکر کرده باشین و در مورد همین مسئله هم خواب دیده باشین که درین صورت تعبیر ندارن. یا مرض باشین درین صورت هم خوابهای آشفته تعبیری ندارن.

اما در مورد زمان وقوع تعبیر، معمولا هرچی خوابتون به صبح نزدیک تر باشه، زودتر اتفاق میوفته. البته برای تموم خوابها اینطور نیست.

در هر حال خوابها از یک روز تا حتی دو سال ممکنه طول بکشن تا تعبیر شن.

اما غالبا تا دوماه تعبیر میشن.❤️

خوابتون داره در مورد خطری که اطرافتونه صحبت میکنه عزیزم. حتما صدقه بدین. تموم خوابها تعبیر دارن ...

ممنونم

دو سه روز پیشش یه فیلم دیده بودم که توش سگ داشت نظرمو جلب کره بودن تو طول فیلم اما شبی که خواب دیدم اصلا بهش فکر نکرده بودم 

ممکنه تاثیر اونا باشه؟

بله عزیزم قطعا می‌تونه موثر باشه

مرسی سوده جان که جواب دادی