سلام، اصلا به بقیه نگو که ناخواسته باردار شدی بگو خودمون خواستیم با هم بزرگ بشن تا سرزنش نکن چون بعضیا شعور ندارن....،پسرت هم از شیر بگیر کمکم خودت همتقویت کن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شوهرمم میگه بعد از اینکه به دنیا اومد دیگه جلوگیری نمیکنیم برای بعدی ان شاءالله زودتر بیارییم
من بهش میگم تو دیوووونه ایی
من دیگه توان ندارم
خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا
من پسر اولم ۷ ماهش بود باردار شدم تا ۳ ماهم شیر بهش دادم یعنی کلا ۱۰ماه شیر خودمو خورد و بچه دومم هم پسر شد اونم کلا ۴ماه بیشتر شیرمو نخورد و شیرخشک بهش دادم ...هردو بچم سزارین بودم ..الان برا سومی ۵ ماه اقدامم نمیشه
سلام، اصلا به بقیه نگو که ناخواسته باردار شدی بگو خودمون خواستیم با هم بزرگ بشن تا سرزنش نکن چون بعض ...
اصلا این سوالی که خودت میخواستی یا نه خیلی چرته
یعنی چی؟هرکی به ادم میرسه میگه خودت میخواستی😒تو چیکار داری؟
من اگه بچم ناخواسته هم باشه نمیگم
فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤