2777
2789
عنوان

تو شیردهی خیلی سخته بارداری دوم؟

800 بازدید | 48 پست

سلام خانوما پسرم17ماهشه دیروز بی بی زدم مثبت شد استرس شدید گرفتم هم به خاطر اینکه بدنم ضعیفه هم پسرم کوچیکه هم حرف بقیه

کیا تجربه داشتن از تجربه تون بگید

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

سلام، اصلا به بقیه نگو که ناخواسته باردار شدی بگو خودمون خواستیم با هم بزرگ بشن تا سرزنش نکن چون بعضیا شعور ندارن....،پسرت هم از شیر بگیر کم‌کم  خودت هم‌تقویت کن

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن
سلام، اصلا به بقیه نگو که ناخواسته باردار شدی بگو خودمون خواستیم با هم بزرگ بشن تا سرزنش نکن چون بعض ...

اره تصمیمم همینه که نگم ناخواسته بوده احساس میکنم خیلی سخته

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐😐😐😐😐😐چهههههههه خبرتونههههه تروخدا یواشتر😐 تمام تنم لززید! مگه سخت نیس؟ زایمان مگه درد نداره؟ با چاقی چه میکنی دوتا پشت هم؟ چندسال بیخابی پشت هم؟

من از تمام اینا میترسم تروخدا اگه جوابی داری بگو منم ترسم بریزه

وزن شروع۶۴/۵😔😰 ۳/۸⬅️وزن هدف ۵۲😉❤️ وزن فعلی ۶۱/۹ 😐😊۳/۲۹

منم الان باردار هستم پنح هفته سه روزمه خب 

واااای 

شوهرمم میگه بعد از اینکه به دنیا اومد دیگه جلوگیری نمی‌کنیم برای بعدی ان شاءالله زودتر بیارییم 

من بهش میگم تو دیوووونه ایی 

من دیگه توان ندارم 

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 
اره تصمیمم همینه که نگم ناخواسته بوده احساس میکنم خیلی سخته

نه توکلت به خدا باشه تا اون بیاد پسرت ۲ سالش تموم شده اوبل سخته ولی بعدش راحت میشی و با هم همبازی میشن،

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن

من پسر اولم ۷ ماهش بود باردار شدم تا ۳ ماهم شیر بهش دادم یعنی کلا ۱۰ماه شیر خودمو خورد و بچه دومم هم پسر شد اونم کلا ۴ماه بیشتر شیرمو نخورد و شیرخشک بهش دادم ...هردو بچم سزارین بودم ..الان برا سومی ۵ ماه اقدامم نمیشه

سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات 
😐😐😐😐😐😐😐چهههههههه خبرتونههههه تروخدا یواشتر😐 تمام تنم لززید! مگه سخت نیس؟ زایمان مگه درد ندار ...

اینا ترسای منم هست

من پسر اولم ۷ ماهش بود باردار شدم تا ۳ ماهم شیر بهش دادم یعنی کلا ۱۰ماه شیر خودمو خورد و بچه دومم هم ...

پسر من خیلی وابسته به شیر خودمه

سلام، اصلا به بقیه نگو که ناخواسته باردار شدی بگو خودمون خواستیم با هم بزرگ بشن تا سرزنش نکن چون بعض ...

اصلا این سوالی که خودت میخواستی یا نه خیلی چرته

یعنی چی؟هرکی به ادم میرسه میگه خودت میخواستی😒تو چیکار داری؟

من اگه بچم ناخواسته هم باشه نمیگم 

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
نه توکلت به خدا باشه تا اون بیاد پسرت ۲ سالش تموم شده اوبل سخته ولی بعدش راحت میشی و با هم همبازی می ...

توکل به خدا

اینا ترسای منم هست

من دیگه این حرفو از یه با تجربه شنییییدممم امکاااااان نداره بچه بیارم دارم پاره میشم یک کیلو کم کنم 😭😭😭😭😭😭😭

وزن شروع۶۴/۵😔😰 ۳/۸⬅️وزن هدف ۵۲😉❤️ وزن فعلی ۶۱/۹ 😐😊۳/۲۹