2777
2789
عنوان

منو نامزدم خيلي بي پناهيم

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 40 پست
عزیزم اولا برات ارزو میکنم خوشبخت بشی دوما شرایط من تاحدودی مثل شماست نامزد من تموم خرج و مخارج و چ ...

خدارو شكر كه شما همچين پدرمادري داريد! من اروپا زندگي ميكنم ولي خيلي سنتي هستيم. وام ازدواج اينجا نيست و تا قرار داد دايم نداشته باشي نه وام نه قرضه بهت نميدن! من قرضه دانشجويي ميگيرم! جهاز منم كه آشپزخونه باشه ميخان برن از بازار چيني ها بگيرن چون ارزونتره و چيزاييكه كلن ارزون و بي كيفيت هست! نامزدم پاره وقت كار ميكنه ولي اينجا عروسي كم از كم ده هزار يورو ميخواد كه فكر نكنم تا دوسالي هم جور شه

خانواده منم اینطور بودن. هیچوقت نتونستم‌ببخشمشون. به نظرم سعی کن متقاعدشون کنی

فكر ميكنن ميخوام ازشون بزنم و جوري رفتار ميكنن كه نامزدت بي عرضست كه پول نداره ميخواد ازدواج كنه پس بما مربوط نيست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدارو شكر كه شما همچين پدرمادري داريد! من اروپا زندگي ميكنم ولي خيلي سنتي هستيم. وام ازدواج اينجا ني ...

اها عزیزم من شرایط خارج از کشور اصلا اطلاعی نداشتم

با چیزهایی ک برام توضیح دادی خیلی سخته

خدا خودش کمکتون کنه

به نظرم اگر رفتی جایی سرکار با پولت جهازی خریدی به نامزدت نگو ک فردا روز سرکوفت ازش نخوری

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
دیگه حق اینو نداره که همچین حرفی بهت بزنه ولی شما هر چی میخوای بخری بگو مامان اینقدر دارم اینقدر شم ...

خب مامانم كه اصلن اين كارو نميكنن و هيچي هم بيشتر از لوازم آشپزخونه نميگيرن

اها عزیزم من شرایط خارج از کشور اصلا اطلاعی نداشتم با چیزهایی ک برام توضیح دادی خیلی سخته خدا خودش ...

دقيقا چون حالا ميخواد تعطيلات تابستوني بشه ميخوام برم كار كنم و به نامزدم و مادرم نگم وگرنه بعدا ميگه داشتن بهت ندادن يا حرف ديگه يي و مادرم هم ميگه كار ميكني بيا خودت جهاز بخر همه رو 

دقيقا چون حالا ميخواد تعطيلات تابستوني بشه ميخوام برم كار كنم و به نامزدم و مادرم نگم وگرنه بع ...

خوب کاری میکنی عزیزم

ان شاء الله یه کار خوب و با درامد برات پیدا بشه😍😍روزهای قشنگت ب زودی از راه برسن😙😙😙

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا