2777
2789
عنوان

منو نامزدم خيلي بي پناهيم

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 40 پست

عزیزم اولا برات ارزو میکنم خوشبخت بشی

دوما شرایط من تاحدودی مثل شماست نامزد من تموم خرج و مخارج و چند تیکه جهازش برعهده خودشه (از صفر تا صد)

خانواده من پشتمون هستن جهازمن مربوط ب آشپزخونه ست ولی خب لازم باشه پدرم بازم خرید میکنه

حرفی کع میخوام بهت بزنم اینه

شما با وام ازدواجت جهاز ضروری بخر

تا درستون تموم میشه به همسرت بگو یه شغل پاره وقت پیدا کنه تا ان شاء الله مدرکهاتون بگیرید استخدامی شرکت کنید

پولی دستتون میاد پس انداز کنید

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میدونم این که کمک نداشته باشی سخته اما حتما میتونید ازپسش بربیاید بنظرم عروسی نگیرید و خودتون ...

عروسي خودمونم دوست داريم وسايل اوليه هم داريم ولي اونا عالي ميخان باشه چون خاله هام ميان ميبينن پشتم حرف درميارن 

شوهرتو داري عزيزم ضمنا بنظرم برو ي حرفه ياد بگير ناخن كاري با كار پوست يا …  توي عقدي كار كن ...

يكي از مشكلام همينه كه كار كنم پس فردا نامزدم شايد سركوفت بزنه كه جهزيه تو خودت گرفتي درحاليكه خانوادت داشتن ندادن بهت

يكي از مشكلام همينه كه كار كنم پس فردا نامزدم شايد سركوفت بزنه كه جهزيه تو خودت گرفتي درحاليكه خانوا ...

دیگه حق اینو نداره که همچین حرفی بهت بزنه

ولی شما هر چی میخوای بخری بگو مامان اینقدر دارم اینقدر شما بده فلان چیز رو بخرم

اینجوری شوهرتم منتی نداره

لطفا پیام خصوصی ندید! 
عروسی نگیر .واجبه تو این گرونی؟چقدر سختش میکنی واقعا. پول پیش خونه جور بشه انشالله‌.وسیله هم کم کم ...

نميشه عروسي ما ميخايم نميخوام تو دلم بمونه ولي كوچك اگرچه نميزارن كوچك بگيريم چون مهموناشون زيادنننن