2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر من بهم میگفتم یکم چاق شی هم خوشگلتر میشی هم برا سلامتیت خوبه، ولی من اصلا اهمیت نمیدم🙄 میگم از اول که منو دیدی همینطوری لاغر بودم 

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅

بستگی داره اگه به خاطر زیبایی و اعتماد به نفس خودم باشه استقبال میکنم اما اگه حالت تحقیر و توهین داشته باشه مقابله به مثل میکنم و باهاش برخورد میکنم 

ما را به سخت‌جانی خود این گمان نبود... 

خوش به حالت.چاقی  چیه آخه.

مردا به همه چیز ایراد میگیرن.مگه اولش ندیده اومد خواستگاری؟؟؟؟

مثل عهد بوق سر سفره عقد دیده بودت؟؟

والله چاق هم بشی میگه چرا چاقی.

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  
خوش به حالت.چاقی  چیه آخه.  مردا به همه چیز ایراد میگیرن.مگه اولش ندیده اومد خواستگاری؟؟؟ ...

. کلا چه معنی داره کسی رو انتخاب کنی بغد ایراد بگیری...خب مدنظر خودت رو انتخاب کن😓

اگه نشع؟

چرا نشه؟

اگ پرکاری تیرویید نداری

اگه همه ی آزمایشات سالمه

کافیه بعد از هرغذا چندتا دونه خرما بخوری یا چند قاشق مربا

میان وعده پرکالری 

ورزش و پیاده روی

خواب کافی

ب نظر من شماها خیلی خوشبختین ک چاق نمیشین

من با قد ۱۶۰۵۵ کیلوام دلم‌میخاد ۵۲ باشم همیشه هم‌باید مراعات کنم امشب پیتزا خوردم با نوشابه الان عذاب وجدان دارم

آخخخ دقیقا! حرف دل منو زدی! قد و وزنتونو میگین؟

وزنم ۴۲ قدم ۱۶۰

البته من تو بارداریم خیلی زیادی تپل شدم راستش خودمم خوشم اومد ولی به رو خودم نمیارم، تلاشم کردم که چاق شم دوباره مثل دوران بارداریم ولی نشده😅دیگه منم گفتم بهتر همینجوری مانکنی قشنگترم هست😅بیخیال حرف دیگران اگه خودت واقعا دوست داری چاق شو

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
وزنم ۴۲ قدم ۱۶۰ البته من تو بارداریم خیلی زیادی تپل شدم راستش خودمم خوشم اومد ولی به رو خودم نمیارم ...

چجوری یعنی چاق نمیشین؟؟

😭😭😭

خوب غذا میخورین؟ 

پرکاری تیرویید ندارین؟

وزنم ۴۲ قدم ۱۶۰ البته من تو بارداریم خیلی زیادی تپل شدم راستش خودمم خوشم اومد ولی به رو خودم نمیارم ...

آره منم دوس دارم چاقتر بشم خودم دیگه بعضی وقتا از سایز لباسا و استخون لگنو اینا کلافه میشم😄