ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شوهر من بهم میگفتم یکم چاق شی هم خوشگلتر میشی هم برا سلامتیت خوبه، ولی من اصلا اهمیت نمیدم🙄 میگم از اول که منو دیدی همینطوری لاغر بودم
برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
مردا به همه چیز ایراد میگیرن.مگه اولش ندیده اومد خواستگاری؟؟؟؟
مثل عهد بوق سر سفره عقد دیده بودت؟؟
والله چاق هم بشی میگه چرا چاقی.
تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...
البته من تو بارداریم خیلی زیادی تپل شدم راستش خودمم خوشم اومد ولی به رو خودم نمیارم، تلاشم کردم که چاق شم دوباره مثل دوران بارداریم ولی نشده😅دیگه منم گفتم بهتر همینجوری مانکنی قشنگترم هست😅بیخیال حرف دیگران اگه خودت واقعا دوست داری چاق شو
برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅