2777
2789
چجوری یعنی چاق نمیشین؟؟ 😭😭😭 خوب غذا میخورین؟  پرکاری تیرویید ندارین؟

ازمایش دادم مشکلی نداشتم خداروشکر، غذا هم متناسب میخورم خیلی پرخور نیستم کلا ولی خب اون مدتی که میخواستم چاق شم یکم بیشتر میخوردم ولی تاثیر نداشت منم ول کردم، شاید در حد ترکیدن بخورم چاق شم ولی میگم خیلی غذا دوست نیستم

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
چاق باشی میگن چاقی بومیدی شکم‌پهلوداری بدهیکلی لاغرباشی میگن کجاتوبگیرم چیکارت کنم نشکنی ی وق و.... ...

کیم کارداشیان که آخه اون چه استالیه...باز بگن جنیفر یچیزی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره منم دوس دارم چاقتر بشم خودم دیگه بعضی وقتا از سایز لباسا و استخون لگنو اینا کلافه میشم😄

منمم😂 

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
چجوری یعنی چاق نمیشین؟؟ 😭😭😭 خوب غذا میخورین؟  پرکاری تیرویید ندارین؟

ژنشو نداریم 😄

هرچی میخوریم حروم میکنیم😅

متابولیسم بدنمونم عموما بالاتر از بقیه س،معده مونم کوچیکه

اون قد به اون استایل درشت همخونی نداره نامتوازنه 

بعد باسن باید برجسته باشه و خوش حرم مثلا همون جنیفر اما کیم انگار دیگه یچیزی از پشت داره حمل میکنه با خودش نه کیمو نمیپسندم😄

سینه هاشم زیادی درشته

چرا نشه؟ اگ پرکاری تیرویید نداری اگه همه ی آزمایشات سالمه کافیه بعد از هرغذا چندتا دونه خرما بخور ...

عالی هستی بنظرم کارت هم خیلی راحته اما از ۴۸به ۵۵سحته اشنها هم مهمه