yariiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 4498 عنوان کرونا گرفتم 😭😭😭 104 بازدید | 7 پست دارم میمیرم خیلی حالم بده سرم گیج میره احساس ضعف و بی حالی تب بالا و لرز دارم یخ میکنم حالم خیلی خیلی بده بچه هامو سپردم به مادرم راحت باشم ولی یهو کلی مهمون برام آمده با اینکه بهشون گفتم کرونا دارم بازم موندگار شدن 1400/03/23 | 01:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
73fatemeh عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 5294 عقل ندارن مگه؟بگو پاشن بهت رسیدگی کنن عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
yariiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 4498 عقل ندارن مگه؟بگو پاشن بهت رسیدگی کنن کمک که نمیکنن شوهرم هی میگه چای بیار میوه بیار
منتتتا عضویت: 1400/02/04 تعداد پست: 836 فوت کن بهشون دستمال کاغذی کن تو بینیت عطسه کنی تو صورتشون دقیقا تو یکبار دنیا اومدی ویکبار هم زندگی خواهی کرد پس بخاطر حرف مردم درس نخون بخاطر حرف مردم ازدواج نکن بخاطر حرف مردم سختی نکش به خاطر حرف مردم زندگی نکن فقط فقط به خاطر دل خودت زندگی کن
گل_رز_بيابانى عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 8662 کمک که نمیکنن شوهرم هی میگه چای بیار میوه بیار پرتشون کن بیرونننننن😡😡😡😡😡😡 شوهرتم بنداز بیرون ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم.....
73fatemeh عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 5294 کمک که نمیکنن شوهرم هی میگه چای بیار میوه بیار بگو خودت پاشو من حالم بده.چه آدمای بی فکری.حالت که خوب نیس یکم فیلمم بازی کن پیاز داغشو زیاد کن عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤