2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منظورت کتاباش؟ آزموناشه؟ دقیقا چیش  منظورته

ازمونا 

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند

به نظر من گزینه دو بری بهتره البته نرفتم تعریفشو زیاد شنیدم

ولی قلم چی نری بهتره سوالاش واقعا سخته 

ولی اگه پایه درسیت دیگه خیلی قویه قلم چی برو

ولی گزینه دو بهتره

یه روز خوب میاد روزی که تمام غصه ها فراموش میشن❤🍃
یه پیشنهاد بهت میدم اگه سطحت پایینه یا فکر میکنی درساتو فراموش کردی اصلا اصلا از تابستون ثبت نام نک ...

من قلم چی میرم اصلا راضی نیستم

به نظر من گزینه دو بری بهتره البته نرفتم تعریفشو زیاد شنیدم ولی قلم چی نری بهتره سوالاش واقعا سخته& ...

پآیه درسیم خوبه یعنی یه سال قلم چی بودم همش جزو نفرات برتر بودم با اینکه سمت کتابامم نمیرفتم 

ولی کلا میخواستم ببینم کدوم بهتره برام

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند
یه پیشنهاد بهت میدم اگه سطحت پایینه یا فکر میکنی درساتو فراموش کردی اصلا اصلا از تابستون ثبت نام نک ...

من پایم قویه میتونم اگه برم ولی میخواستم ببینم کدوم بهتره

پآیه درسیم خوبه یعنی یه سال قلم چی بودم همش جزو نفرات برتر بودم با اینکه سمت کتابامم نمیرفتم  ...

پس ماشالا هوشت خوبه گزینه دو هم امتحان کن بعد با قلم چی مقایسه کن ببین کدوم بهتره از نظر تو؟

گزینه دو هزینش به صرفه تره