2777
2789
عنوان

میخوام سقط کنم

414 بازدید | 42 پست

من حامله ام بعدچندروزه فهمیدم که جنین دیگه قلبش ضربان نداره دکترم میگه یک روزبایدبستری بشی توبیمارستان مهدیه میخوام بدونم هزینه اش چقدرمیشه اگه میدونین لطفابگین

دوستای گلم میشه برای درست شدن کارم بادلای پاکتون صلوات بفرستین خیلی محتاج یه معجزه ام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

لطفا الان سقط نکن لطفا بزار چند هفته بگذره مطمئن باش تشکیل میشه

💠فرخاازتودلم ساخته بایادهنوز.                                                       🔹خبرازکوی تومیاوردبادهنوز                 💠درجوانی همه بایادتودلخوش بودم.                                               🔹پیرم وازتوهمان ساخته بایادهنوز           🍃🌺یامهدی 🌺🍃.                                                                                                  ستاره‌ شب تاری سابقم🥺💔
من دولتی سقط کردم با بیمه تامین اجتماعی شد ۸۸ تومن ولی خصوصی میشه ۳.۵ میلیون 

اهان مرسی عزیزدلم

دوستای گلم میشه برای درست شدن کارم بادلای پاکتون صلوات بفرستین خیلی محتاج یه معجزه ام
من دولتی سقط کردم با بیمه تامین اجتماعی شد ۸۸ تومن ولی خصوصی میشه ۳.۵ میلیون 

یعنی ۳ تومن بدی برا سقط😐چه مسخره

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

خیلیا اینجوری سقط کردن 

چند نفرم دکتر بهشون گفته بوده ولی اینا صبر کرده بودن بچه قلبش تشکیل شده بوده

💠فرخاازتودلم ساخته بایادهنوز.                                                       🔹خبرازکوی تومیاوردبادهنوز                 💠درجوانی همه بایادتودلخوش بودم.                                               🔹پیرم وازتوهمان ساخته بایادهنوز           🍃🌺یامهدی 🌺🍃.                                                                                                  ستاره‌ شب تاری سابقم🥺💔
لطفا الان سقط نکن لطفا بزار چند هفته بگذره مطمئن باش تشکیل میشه

تشکیل شده بودالان دوهفته مرده دیگه ضربان نداره افتادم روخونریزی ولی دفع نمیشه

تشکیل شده بودالان دوهفته مرده دیگه ضربان نداره افتادم روخونریزی ولی دفع نمیشه

الهییییییییی😔💔

چرا ناراحتی گل؟

بچه اولم بودخیلی دوست داشتم سالم به دنیابیادبعددوسال زحمت واینوراونوررفتن اینوحامله شدم اینم اینجوری شده البته اولش همه چی خوب بودایهویی نمیدونم چیشد

من ۲تا سقط داشتم تو خونه سقط کردم اولی خودش افتاد  دومی هم با قرص شش هفته رو هم تموم کرده بود ...

مال من نمیوفته 😭😭

فقط اینو بگم بهتون با روش های خانگی خیلی سخته سقط حتی منجر به مرگ هم میشه حتما برید بیمارستان سقط کنید

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            
من ۲تا سقط داشتم تو خونه سقط کردم اولی خودش افتاد  دومی هم با قرص شش هفته رو هم تموم کرده بود ...

باچه قرصی دکترت داده بود؟؟