2777
2789
عنوان

بیبی چک + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منفیه. اگه باز شک داری برو ازمایش بده یکی دوساعته اماده ست جوابش

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
دل درد یا کمر درد نداری؟

چرا دارم اما گهگاهی . روزایی که قرار بود پریود بشم هم درد داشتم اما دردش خواببد.ولی خیلی خوابالو شدم اصلا نمیتونم از جام پاشم خیلیم احساساتی شدم

🌟
بنظرم مشکوکی حواستو بخودتبده چیزای سنگین بلند نکن

حتی با اینکه بعد چهارساعت هاله افتاده هم مشکوکه ینی؟خیلیا گفتن اصلا امکانش نیس مثبت بشه خیلیا هم گفتن مال ما بعد چند ساعت مثبت شده و واقعی هم بوده

🌟
[QUOTE=194744344]بنظرم مشکوکی حواستو بخودتبده چیزای سنگین بلند نکن[/QUOTEاینکه بعد چند ساعت هاله اند ...

منم روهمین بارداریم بعد چند ساعت انداخت باردار بودم. ی هفته دیگه باز بزن ببین تایم هاله انداختن هی کمتر میشه. چندمه پریته

منم روهمین بارداریم بعد چند ساعت انداخت باردار بودم. ی هفته دیگه باز بزن ببین تایم هاله انداختن هی ک ...

شما فک کن بازه پریودیم هشتم تا دهم باید میبوده

الانم ۲۳ام خرداده که هنوز نیومده

البته بگم اقدام نداشتیما مگه اینکه از دست در رفته باشه باردار بشم

چشم حتما عزیزم.اگه هفته دیگه ازمایش بدم بهتر نیست؟

🌟
چرا دارم اما گهگاهی . روزایی که قرار بود پریود بشم هم درد داشتم اما دردش خواببد.ولی خیلی خوابالو شدم ...

احتمالا بارداری عزیزم ولی لانه گزینیت دیر بوده اگه امروز بیبی زدی فردا هم بزن اول وقت شاید زودتر جواب بده

تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی.  میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی

منم بی بی ک زدم تا ۱۰ دقیقه اولش منفی بود عصبی شدم ولش کردم توی سرویس و رفتم. بعد از چن ساعت رفتم سراغش ک بندازمش سطل. دیدم ی هاله افتاده ک فقط خودم میتونسم ببینم‌ . ن تو دوربین مشخص بود ن حتی شوهرم میدید!!! ولی خب مثبت بود

برا منی ک چن ماه اقدام بودم یکبارم هاله کمرنگ حتی بعد چند روزم نمینداخت ماه هایی ک پریود میشدم

خدایا خودت مواظب بچه هام باش🦄
منم بی بی ک زدم تا ۱۰ دقیقه اولش منفی بود عصبی شدم ولش کردم توی سرویس و رفتم. بعد از چن ساعت رفتم سر ...

منم تا الان هربار زدم اصلا هاله نمینداخت تو اقدام نیستیم...هفته پیش عصر زدم منفی بود رفتم برگشتم بازم منفی بود....صبح دیروز زدم بعد سه چهار ساعت هاله انداخته بود دیگه.به نظرت چند درصد امکان داره باردار باشم

🌟