2777
2789

سلام ، نمی‌دونم چطور بگم ، خودم رو مذهبی اعلام نمیکنم 

اما خب مثلا همین نمازی که میخونم یا گاهی مسجد میرم یا جلسه عزاداری شرکت میکنم ، جدیدا هم چادری شدم .....

اما خودم رو تایید نمی‌کنم 

پدر بنده آدم غیرمذهبی حساب میشه تقریبا ، انسان خوبی هست ....اما این مشکل بزرگ رو داره 

من هیچ کاری به کارش ندارم .....اما متاسفانه اون دائم ایراد میگیره از ادمهای مذهبی که من بشنوم مثال منو نصیحت کنه .....! چند ساله اینکارو می‌کنه ....و مثلا ازم میخام فاصله بگیرم از اعتقاداتم ، بعد یه زن داداشم دارم ، جلو داداش و زن داداشمم تا میشینیم آنقدر سادگی می‌کنه بحث رو باز می‌کنه و همش بحث به من مربوط میشه 

نگین بهش بگم هزاران هزاران بار گفتم نگو ....درست نمیشه که نمیشه 

این وسط هم متاسفانه خانم برادرم اصلا دوست ندارم بشنوه و گاهی زیرپوستی به روم میاره که اختلاف نظر داری با پدرت .....خودش هم کلا در قید بند هیچی نیست جوری که باز باز بیرون می‌ره به هیچی هم اعتقاد نداره....من تا حالا یک بار بهش چیزی نگفتم اما اون گاهی تیکه میندازه که برام اصلا مهم نیست 

اما چیزی که برام مهمه و منو به ستوه آورده رفتار پدرمه! تمومی هم نداره ، یعنی تا میشینیم بحث همینه بابام شروع می‌کنه ....‌همش هم گوشش زیر کانال های بی بی سی و اینترنشنال دروغگو هست 

خسته شدم از رفتار پدرم . 

بنظرتون بجز تحمل راه دیگه ای نداره درسته ؟ 

چون گوش نمیکنه به حرفم 

کاش جات بودم 

جات باشم بیخیال باش حرف مردم ام توجه نکن که میگی زن داداشت چی میگه یه بار بسوزونش درست میشه میشینه سر جاش

✨ ! 𝐃𝐨𝐧'𝐭 𝐖𝐢𝐬𝐡 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭 ، 𝐖𝐨𝐫𝐤 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم بحث سیاسی نکن و اینکه سعی کن رفتار بهتری باهاش داشته باشی اینجوری نظرش ممکنه عوض بشه

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

کاش جات بودم جات باشم بیخیال باش حرف مردم ام توجه نکن که میگی زن داداشت چی میگه یه بار بسوزونش درست ...

حرف مردم آره 

اما بدم میاد پدرم هر روز هرمز مخالفتشو با اعتقاد من نشون میده !😔

عزیزم میدونی بالاترین جهادها صبر هست به نظرم صبوری کن بزار خدا خودش قلب پدرت رو نرم کنه اگه طرف مقابلت زن داداشت بود راحت میتونستی از پسش بر بیایی ولی پدر برای خدا جایگاه والایی داره و فکر کن خدا اینجوری داره آزمایشت میکنه حالا که به خدا تکیه زدی و میدونی داری درست قدم بر میداری پس به این موضوع فکر نکن

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

طبق آیات قرآنی درصورتی میتونین ازش سرگیچی کنین که شمارووادار کنن به اطاعت ازغیرخدا درغیراین صورت ودرهرشرایطی احترام پدرومادر واجبه وخداتوقرآن بعداز خودش وپیامبر وجانشینان پیامبر گفته ازپدرومادرخودتون اطاعت کنین پس تقیه پیش بگیرین وصبرکنین

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
حرف مردم آره اما بدم میاد پدرم هر روز هرمز مخالفتشو با اعتقاد من نشون میده !😔

بیخیال باش

یکی عین من اینجور باشه یکی مثل تو اینجور تاپیک آخرم رو ببین قشنگ 

ولش کن کلا 

✨ ! 𝐃𝐨𝐧'𝐭 𝐖𝐢𝐬𝐡 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭 ، 𝐖𝐨𝐫𝐤 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭

غیر از بی تفاوتی چیزی به ذهنم نمی رسه اگه آدم دیگه ای غیر از پدرت بود قطعا میگفتم قطع رابطه ولی اینج ...

آره یه موقعی اومدم صحبت کنم بدتر شد دیگ ولش کردم ! 

دیگ خسته شدم هر روز ....هر روز .....