2777
2789
عنوان

داشتن باغ و ویلا مزایاش ومعایبش

829 بازدید | 9 پست

من به یه نتیجه ای رسیدم اینکه وقتی باغ و ویلایی رو میخری اینقدر باید براش خرج کنی کلا از مسافرت و خیلی تفریحات دیگه محروم میشی البته نظر شخصی خودمه ولی باغ و ویلایی نداری همون هزینه رو بابت تفریحات و ایران گردی هزینه میکنی ولی در غیر اون صورت از این خونه بری خونه بعدیت حالا یا باغه یا ویلا نظر و تجربیاتتون چیه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خرج که داره ولی خب اولش بعد دیگه خرج عادیه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ما داریم اول بگم اگه تو شهرک باشی هزینه شارژت زیر پونصد نیست بستگی ب جاش داره ...خونه تکونی دوبلکس وحشتناکه منو مامانم دهنمون سرویس میشه ...بعدش ما دادیم پیمانکار ساخت خودمون داخلش نقاشی منظره ساده کردیم بخای عکساش میدم...درکل بنظر من هرکی سال ۹۰تا۹۷ویلا خونه گرفت برد کرد الان ووواقعا نمیصرفه ما تقریبا ۸۰۰ملیون دادیم الان شده ۴/۳ملیارد....درکل اگ وضتون خیلی خوبه اوکیه اگه نه خیلی دردسرداره ، 

خدا❤️❤️❤️

خیلی خوبه همیشه که ادم نمیتونه بره سفر اما باغ و ویلا که نزدیک هم باشه هر هفته میشه رفت و حال ادم خوب میشه کلی , هزینشم خب یبار همون هزینه های اولیه اسبعدش دیگه هزینه های روتینه مهم نیست فقط یه ایراد داره اونم خونواده شوهره که انتظار دارن هر وقت میری اونام بیان تازه خونواده خانم اصلا نرن و میوه هم هرچی هست به اونا سهم داده بشه !

2790
2778
2791
2779
2792