2777
2789
اخه مامانم رانندگی بلدنیس همشم من میبرمش اینورواونور،عرضه ی یادگرفتنم نداره خیلی ساله گواهینامه داره ...

ادم ب مامانش نميگه عرضه نداره 

رانندگي كردن افتخاري نداره ها 

يكي انجام ميده و لذت ميبره يكي دوست نداره 

وقتي دوست نداره رانندگيو چرا بايد انجام بده ؟ 

در ثاني مباركت باشه ماشين ولي هواست ب دل مامانت هم باشه خودت مادر شي و همسرت واسه بچت فقط كادو بگيره يادش باشه توام همين ميشي

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم فقط اسماًماله منه ،من شدم راننده ی مامانم،چون مامانم بلدنیس ونمیخوادم بشینه 

اگه اونجوریه رک بهش بگو 

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
اخه مامانم رانندگی بلدنیس همشم من میبرمش اینورواونور،عرضه ی یادگرفتنم نداره خیلی ساله گواهینامه داره ...

اول مبارکت باشه، دوم خیلی بی‌ادبی😐مگه بحث پوله؟ بحث محبته، ک قطعا همسر باید الویت باشه، مخصوصا وقتی میدونید ک مادرت رو این مسائل حساسه، بابات اگر ب حساسیت زنش اهمیت میده باید برابر با ماشینی ک برا تو خریده برا همسرش چیزی ک دوس داره رو میخرید

چو رسی به کوه سینا "اَرَني" مگو و بگذر***که نیرزد این تمنا به جواب "لن تراني"
فک نکنم مادر آدم به آدم حسادت کنه چرا مادرت چی میگه مگه

کلی حرف باره من کرد ،به داداشمم حسادت میکنه اخه اونم تازه گوشی خریده،رسما به بابام داره میگه تو برده ی بچه هاتی و هیچوقت خوشی مارونمیبینه 

کلی حرف باره من کرد ،به داداشمم حسادت میکنه اخه اونم تازه گوشی خریده،رسما به بابام داره میگه تو برده ...

عزیزم بعضیا معتقدن به بچه نباید زیاد رو داد چون لوس میشه و.... که تفکر اشتباهیه بنظرم ولی از رو حسادت نیست هیچ مادری به بچه هاش حسادت نمیکنه. باهاش صحبت کن بگو اذیتی با این رفتارش

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

اول مبارکت باشه، دوم خیلی بی‌ادبی😐مگه بحث پوله؟ بحث محبته، ک قطعا همسر باید الویت باشه، مخصوصا وقتی ...

عزیزم روز دختر به عوض اینکه یه تبریک خشکو خالی بگه کلی پیش بابام منو خراب کرد و هرچی راز بهش گفته بودمو برملا کرد و داره میگه چرا براش ماشین خریدی،درصورتی که من توهیچ شرایطی برامامانم کم نذاشتم ،کلی حرف باره من کرد هیچکسی سرسفره غذانخورد حتی بابامم میگه توحسودی وخوشیو به کسی نمیبینی

ادم ب مامانش نميگه عرضه نداره  رانندگي كردن افتخاري نداره ها  يكي انجام ميده و لذت ميبره ...

عزیزم من حتی خاسگارم برام میاد مامانم همیشه چشامو گریون داره،بعدشم من که به بابام نگفتم برام ماشین بخر،بعدشم توتمام مراسما بابام برامامانم هدیه خریده این ماشینم بابام گف خریدم که اگه روزی ازدواج کردی پولشو براجهزیت بدم،شما که نمیدونید چه حرفا بارمن کرد مامانم برایه ماشین ،دارم زارمیزنم تواتاق

مامانت حسوده  مقصرهم باباته درواقع هدف بابات اول ایجاد اختلاف بین شما و مامانت بوده و ازار مادر ...

بخدا ماشین خریده که مامانمو ازخونه ببرمش بیرون وکارای اونو انجام بدم ،من شدم راننده ی مامانم،واقعا اینقدر مامانم خوشیوازم گرفته حتی مادیاتم خوشحالم نمیکنه من فقط به مرگ فکرمیکنم

عزیزم روز دختر به عوض اینکه یه تبریک خشکو خالی بگه کلی پیش بابام منو خراب کرد و هرچی راز بهش گفته بو ...

اگر واقعا مادرت اینه ک میگی طبیعتا نباید رازی پیشش گذاشته باشی عزیزم😁

چو رسی به کوه سینا "اَرَني" مگو و بگذر***که نیرزد این تمنا به جواب "لن تراني"
اگر واقعا مادرت اینه ک میگی طبیعتا نباید رازی پیشش گذاشته باشی عزیزم😁

اره بقران،اونقدر عقده ای شدم قلبم دردمیکنه،تمام ضربه هاروازمادرم خوردم وچون تک دخترم هستم واحساس تنهایی میکنم کلا فقط مرگ میاد جلوچشام

بخدا ماشین خریده که مامانمو ازخونه ببرمش بیرون وکارای اونو انجام بدم ،من شدم راننده ی مامانم،واقعا ا ...

فکر کن تو مامان اونی بهش محبت کن  به عنوان یه دختر ۱۵ ساله نگاهش کن و باهاش رفتار کن یه مدت اینجوری رفتار کن معلومه به شدت به توجه نیاز داره 

فکر کن تو مامان اونی بهش محبت کن  به عنوان یه دختر ۱۵ ساله نگاهش کن و باهاش رفتار کن یه مدت این ...

بخداهمیشه همین کاروکردم،خودم بشدت نیازبه محبت دارم ولی من براش کم نذاشتم،ولی دیگه بریدم،کم اوردم 

بخداهمیشه همین کاروکردم،خودم بشدت نیازبه محبت دارم ولی من براش کم نذاشتم،ولی دیگه بریدم،کم اوردم&nbs ...

چه اخلاق بدی داره حتما خیلی اذیت میشی کاش یکی باهاش صحبت کنه در این مورد