2777
2789
چه اخلاق بدی داره حتما خیلی اذیت میشی کاش یکی باهاش صحبت کنه در این مورد 

تره داغون شدم،۲۱سالمه ولی افسردگیه شدیدگرفتم و داغونم. بابام میخواد بامادیات جای کمبود محبت اونو برام جبران کنه ولی نمیشه بخدانمیشه،هیچی خوشحالم نمیکنه حتی همون ماشینم برام ارزش نداره چون واقعا از زندگی بریدم و به مرگ فکرمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید میبپرسم نامادری هستن یا مادر خودته ؟ 

نه گلم ،مادرخودمه،کلا دوتا بچه هم بیشترنیستیم،۱داداش دارم ۱۷باخودم ،اما هیچوقت رنگ خوشی واقعیوتوزندگیم ندیدم ،

اگر واقعا مادرت اینه ک میگی طبیعتا نباید رازی پیشش گذاشته باشی عزیزم😁

بارها منو بخاطرهمین رفتاراش جلوجمع خراب کرده،فقط میخواد خودشوخوب وبقیه روبد جلوه بده بخدا دبگه کم اوردم

نه گلم ،مادرخودمه،کلا دوتا بچه هم بیشترنیستیم،۱داداش دارم ۱۷باخودم ،اما هیچوقت رنگ خوشی واقعیوتوزندگ ...

دو تا راه داره یکی اینکه دعوا راه بندازی که به خودش بیاد یا اینکه انقدر بهش محبت کنی که دوست بشه باهات که بعید میدونم روش اثر کنه  احتمالا دختری هستی که خیلی مطیع و حرف گوش کنی و ارومی باید خودتو بزنی به دیوونه بازی یه مدت 

دو تا راه داره یکی اینکه دعوا راه بندازی که به خودش بیاد یا اینکه انقدر بهش محبت کنی که دوست بشه باه ...

هعی خواهر مامانم همش دنبال دعواس تاهنروبجون هم بندازه

عزیزم فقط اسماًماله منه ،من شدم راننده ی مامانم،چون مامانم بلدنیس ونمیخوادم بشینه 

ب این فک کن ک با دوستات میتونی بری دوردور

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
من رفیق اونجوری ندارم که بریم دور دور،از دست اخلاقای مامانم دلشکسته شدم همش کنج خونم

دخترخاله ای دخترعمویی کسی

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
کلی حرف باره من کرد ،به داداشمم حسادت میکنه اخه اونم تازه گوشی خریده،رسما به بابام داره میگه تو برده ...

من درکت میکنم

مامان منم همش رابطه ی منو بابام رو خراب میکنه

همش میخواد منو پیش بابام بد جلوه بده

دخترخاله ای دخترعمویی کسی

نه باخونواده ی بابام ک رفت وامدی نیستیم،دخترخاله هامم بچن ،دختردایی هم ک ندارم،کلا همش بامامانمم اونم ک اخلاق نداره وهمیشه حالمو خراب داره

بابات دختر نمیخواد منم آرزو ماشین دارم 

عزیزم من تنهاارزوم اینه که کسیوداشته باشم که ازتنهایی دربیام وباهاش ارامش بگیرم ،الان توشرایطی که هستم اگه شاستی بلندم برام میخرید برام ارزشی نداره ،حالم خوب نیس