2777
2789
عنوان

عکس+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 38 پست
عزیزم دستور کیکت رو میذاری. عکس روش رو چه جوری درست کردی ؟

حتما گلم عکس روش خوراکی هست که میدین لوازم قنادی چاپ کنن

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

این کیک شیفونه که از اسفنجی خیلی بهتره برای خامه کشی

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰
ممنون عزیزمشما خامه رو چه جور فرم می‌دین،؟ چند دقیقه با همزن می‌زنین ؟

من خامه اماده رو‌میگیرم وقتی یخ زدایی شد ۷ دقیقه میزنم بعد باز ۵ دقیقه میزارم یخچال استراحت دوباره ۷ دقیقه میزنم فرم میگیره از مارک گلرود استفاده میکنم عالیه گلم

ممنون عزیزمشما خامه رو چه جور فرم می‌دین،؟ چند دقیقه با همزن می‌زنین ؟

من خامه اماده رو‌میگیرم وقتی یخ زدایی شد ۷ دقیقه میزنم بعد باز ۵ دقیقه میزارم یخچال استراحت دوباره ۷ دقیقه میزنم فرم میگیره از مارک گلرود استفاده میکنم عالیه گلم