2777
2789
عنوان

پسر ۲۰ماهه م دستورات و درک نمیکنه

558 بازدید | 18 پست

سلام دوستان پسر ۲۰ماهه ای دارم که ۳تا کلمه بیشتر نمیگه و دستورات و متوجه نمیشه مثلا بگم توپ رو بیار نمیاره یا بگم برو شلوارت و بیار نمیاره .در صورتیکه کاربرد همه وسایل و میدونه مثلا میدونه شانه واسه شانه کردن و خودش. برمیداره و شانه میکنه و میگه به به .یا میدونه شلوار واسه پاهایت یا جوراب واسه پا کفش واسه پاست میره میپوشه گاهی هم کفشا ما رو میپوشه  و از این قبیل .وقتی بگم آب میفهمه و میره سمت آبسردکن یا الو کجاست میدونه با چی هستم .یا بگم جوجو میدونه با چی هستم نگاه جوجو میکنه ولی اینکه دستورات اجرا نمیکنه نگرانم کرده میشه بگید آیا کسی بوده بچه ش اینجوری باشه ومشکلی نداشته باشه و خودش کم کم درست شده باشه؟معذرت میخوام که طولانی شد خیلی نگرانم خواهش میکنم جواب بدید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم بگم که بازی هاش طبیعی هستن نثلا با ماشین اسباب بازی درست بازی میکنه یا حلقه هوش و میزارم حلقه هاش و میندازه تو میله پ اگه تو اسباب بازی هاش چیزی شبیه تلفن ببینه برمیداره میزاره رو گوشش و الو میگه و قدم میزنه .تقلیدش از رفتارای ما هم خیلی خوبه کافیه یبار یه کاری و جلوش انجام بدیم اونم یاد میگیره 

مشکلی نداره  فقط نمیخواد بیاره .  در دیر حرف زدنش بعضی بچه ها  دیر حرف میزنن و بیشتر ضبط میکنن  اگه اب و بابا رو کامل میتونه بگه  تکلمش دیر پاسخ میده ولی اگر ماما یا بابا رو کامل نمیگه  حتما ببرش گفتار درمان تست بشه. بقیه کاراش مشکلی نداره ظاهرا.باهاش زیاد حرف بزنید  . 

عزیزم نگزانیتو درک میکنم من دخترم هنوز 6ماهشه تجربه ای ندارم ک کمکت کنم اما بنظرم با دکتر کودکان یه ...

همسرم خیلی بی خیاله و میگه هیچ مشکلی نداره نمیزاره ببرم دکتر.ممنون که جواب دادید عزیزم

دختر شما چه علائمی داشت؟

اگ بگم زیاد یادم نیست با اینکه زیادم نگذشته ازش تقریبا ۸ ماه پیش ازش تست گرفتم ولی بنظرم دیر حرف میزد یا گاها متوجه نمیشد چی میگم حس میکردم از همسناش عقلتر ولی بیشترین علتش این بود ک من باهاش حرف نمیزدم و درول محیط خونه تو سکوت بود الانم همینه من کم حرفم اصن نمیتونم زیاد حرف بزنم باهاش.

مثلا اب فقط میگفت اب یا میرفت طرف اب دیگ نمیگفت اب میخوام و ....

مشکلی نداره  فقط نمیخواد بیاره .  در دیر حرف زدنش بعضی بچه ها  دیر حرف میزنن و بیشتر ...

خودمم گاهی وقتا میگم یعنی متوجه میشه  و نمیاره؟🤔ماما رو میگه بابا هم میگه ولی آب نمیگه .به تاب تاب گاهی وقتا میگه باب باب .بنظرتون بچه زیر ۲سال و گفتار درمان میپذیره؟یا از ۲سال میگیرن؟

خودمم گاهی وقتا میگم یعنی متوجه میشه  و نمیاره؟🤔ماما رو میگه بابا هم میگه ولی آب نمیگه .به تاب ...

مشکلی نداره . بعضی بچه ها سیستم اعصاب تکلمشون دیر شکل میگیره وهنوز عصبهاش کند کار میکنن. حرف میاد نگران نباش ولی کلمات رو وقتی ادا میکنید مدل خودش نگید مثلا .اب رو اگه گفت ابه. نگید ابه بخور. بگید اب بخور.  شکل صحیح کلمات رو بگید اون ضبطش روشنه. و حرف میافته تا دو سه ماهه دیگه. نگران نشو .

ببین نگران نباش اصن من خیلی استرس داشتم ولی بیخود بیشتر باهاش حرف بزن و تکرار کن ولی برای ارامش دل خ ...

آره این روزا کارم شده همین انقد حرف میزنم باهاش که سرم میترکه😄بله برا اینکه مطمئن بشم باید یا شوهرم و راضی کنم ببریمش دکتر یا مثل شما تست بگیرم ازش .چی سرچ کنم که تست بیاد واسم پر کنم؟