2777
2789
عنوان

سرترالین

| مشاهده متن کامل بحث + 2863 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همینطوری ناپایدار بودم این قرصم میخورم بدتر میشم یه حس ضعف شدید دارم طوری که به کوچکترین صدایی وا ...

دقیقا از عوارض بدش همینه عزیزم ...طبیعیه اینا،ببین عشق من نزدیک ی ساله مصرف میکنه ولی هنوز هم ک هنوزه همه این عارضه هارو داره ... باید سازش کنی خودت ب روند درمان کمک کنی ...تغذیه خوب داشته باشی تو محیط اروم باشی 

و خدایی ک در این نزدیکیست...کافیست یک قدمی برداری❤
باور کن سه روزه به زور چند لقمه میخورم شبم ترانکوپین داده بازم بیخواب بیخوابم 😔😔

منم نزدیک ۴یا ۵ روز اصلا خواب نداشتم با عرض معذرت اسهال و کلا اشتهام صفر شده بود ولی عزیزم صبوری کن درست میشه بزودی.مطمئن باش

خانوما برا شب ترانکوپین به من داده دکتر که بخوابم سه ساعت میخوابم بعد کلا دوباره بیدار میمونم مثلا ا ...

مگه سرترالین رو کی میخوری

من اوایل شب میخوردم اصلا افتضاح بود چشام بسته نمیشد بعدش اومدم صبح خوردپ بهتر شد

اضطراب اجتماعی فقط با همین قرص خوب شد ؟

نه عزیز هنوز دارم قرص میخورم ولی اوضاعم خیلی بهتر از گذشته شده قبلا اصلا نمیتونستم جلوی جمع یا کسی یا موقع مصاحبه کاری حرف بزنم ولی الان اوضاع بهتره

گر نگهدار من آن است که سنگ را در بغل شیشه نگه میدارد
دقیقا از عوارض بدش همینه عزیزم ...طبیعیه اینا،ببین عشق من نزدیک ی ساله مصرف میکنه ولی هنوز هم ک هنوز ...

محیط اروم ندارم متاسفانه یه بچه ی شیطون یه همسر خائن که نگاش کردنی تمام خاطرات بدم مرور میشه درکنارش مشاوره هم میریم ولی حالم هیچ تغییری نکرده 

نه عزیز هنوز دارم قرص میخورم ولی اوضاعم خیلی بهتر از گذشته شده قبلا اصلا نمیتونستم جلوی جمع یا کسی ی ...

منم اضطراب اجتماعیه مشکل اصلیم سرترالین 150میخورم اما باز یکم حس اضطراب دارم . شما چی میخورین ؟

من سرترالین رو صبح ترانکوپین رو شب میخورم

خب یکم صبوری کن خوابت تنظیم‌میشه اشتهاتم برمیگرده

همه اولش مث خودتن

منم اینطوری بودم با این تفاوت ک اصلا نمیخوابیدم حتی ۱ ساعا

محیط اروم ندارم متاسفانه یه بچه ی شیطون یه همسر خائن که نگاش کردنی تمام خاطرات بدم مرور میشه درکنارش ...

عزمزمه برا بی‌خوابی من عشقم ملاتونین میخوره 

اونم اوایل وحشتناک بی خوابی و بدخوابی داشت...

بچه رو اگ میشه خونه مادر خواهر جایی بفرست چن ساعت طول روز ..برا همسر من چیزی نمیتونم بگم ،انشااله ک خوب شه اخلاق و ویژگی هاشون 

ولی واقعا لازمه ذهنت اروم باشه تو محیط حداقل 

عزمزمه برا بی‌خوابی من عشقم ملاتونین میخوره  اونم اوایل وحشتناک بی خوابی و بدخوابی داشت... بچ ...

مرسی عزیزم اره بچمو کلا خونه ی مامانم میفرستم که از تنش دور باشه 

با همسرمم مشاوره میریم ولی بازم زوده برا فراموش کردن کاراش 

مشاورم گفت این فکرای منفی رو ازت بگیرم افسردگیت شدیدتر میشه واسیب میبینی یه مدت بگذره راهکار میده 

مرسی عزیزم اره بچمو کلا خونه ی مامانم میفرستم که از تنش دور باشه  با همسرمم مشاوره میریم ولی ب ...

خیلیم عالی 

بهترین کارو میکنی 

بیشتر برا خودت وقت بزار 

انشالله اتفاقای خوبی برا زندگیت بیفته عزیزم