2777
2789
عنوان

سرترالین

| مشاهده متن کامل بحث + 2864 بازدید | 54 پست
مرسی عزیزم اره بچمو کلا خونه ی مامانم میفرستم که از تنش دور باشه  با همسرمم مشاوره میریم ولی ب ...

عزیزم انشالله میتونی روزای عالی زندگی رو دوباره ببینی با خانوادت بهترین لحظه هارو سپری کنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا اول فقط سرترالین داد هفته بعدش اظطرابم خیلی زیاد شد طوریکه ک حالم بد بود بعد ی نصف پاروکستین ۲۰ ...

سلام.. اضطراب زیاد طوری که حالتون بد بود یعنی چی؟

دکتر به من هم داده برای اصطراب ولی من خودم اصلا فکر نمیکنم احتیاج ب قرص باشه.چون فکر میکنم اضطراب قابل کنترل هست.. به دکتر هم گفتم ک نمیخورم ولی گفت بخور.... شما از کجا تشخیص میدی حالت بده؟؟

سلام.. اضطراب زیاد طوری که حالتون بد بود یعنی چی؟ دکتر به من هم داده برای اصطراب ولی من خودم اصلا ف ...

دلشوره های بد بیقراری حس ناامیدی خوابم کلا صفر شد و اشتهام ولی خداروشکر بعد ۳ هفته خوب شد و اظطرابم کنترل شد.

عزیزم اگه دکتر تشخیص داده ک دارو مصرف کنی مقاومت نکن ولی حتما کنارش با ی رواندرمانگر در ارتباط باش ک اصولی درمان بشی

دلشوره های بد بیقراری حس ناامیدی خوابم کلا صفر شد و اشتهام ولی خداروشکر بعد ۳ هفته خوب شد و اظطرابم ...

این حالت ها یهو بود یا همیشه اینطوری دلشوره داشتی؟

من تحت نظر رواندرمانگر هستم و خودشون بهم دادن... نگرانی الکی دارم و دائمی هست.. ولی خواب و اشتهام اوکی هست......... فکر نمیکنم مشکلم شدید باشه.ولی این دارو رو بهم داد.. منم اصلا دارو مصرف کنم بیشتر نگران میشم که چرا مصرف کردم... 

این حالت ها یهو بود یا همیشه اینطوری دلشوره داشتی؟ من تحت نظر رواندرمانگر هستم و خودشون بهم دادن... ...

من بخاطر افکارم استرس میگرفتم وقتی فکر نداشتم اروم بودم

ولی دارو رو ک خوردم کل روز دلشوره داشتم و خیلی زیاد داشتم ولی تو عوارض دارو نوشته بود ک طبیعیه

ببین گلی حق ماست ک ارامش داشته باشیم و بی دلیل مظطرب نباشیم وقتی بی دلیل مظطربیم نیاز ب درمان هست

دکترم گفت ب جرات میگم بی عارضه ترین دارو ها داروی روان هستش و با خیال راحت استفاده کن اگه پزشک داده و مطمئن باش بزودی میبینی ک چقدر حالت خوب میشه و انشالله بعد یه مدت کوتاهی دگه نیاز به مصرف نیست

این حالت ها یهو بود یا همیشه اینطوری دلشوره داشتی؟ من تحت نظر رواندرمانگر هستم و خودشون بهم دادن... ...

این حالتایی ک گفتم بعد قرص ایجاد شد ولی تا ۳ هفته بعدش از بین رفت

قبلش افکار وسواسی باعث اظطرابم میشد

باور کن سه روزه به زور چند لقمه میخورم شبم ترانکوپین داده بازم بیخواب بیخوابم 😔😔

سلام عزیزم خوبی

میشه کمکم کنی راهنماییم کنی اگه این پیامو خوندی

منم اسنترا شروع کردم خواااابم حروم شده برام و مدام سردردم بهم ترانکوپین داده شبا بخورم الان ۱۲ روزه دارم اسنترا میخورم بی میلم بی اشتهام و بی خواب شما در چه حالید خوب بود یا قطعش کردید