2777
2789
عنوان

سرترالین

| مشاهده متن کامل بحث + 2863 بازدید | 54 پست
اسی من سه روز اول نصف بعدش کامل میخورم  روز سوم مصرفم هست و به شدت گیج میزنم و بیحالم انگار رو ...

اصلا تا ۳ هفته اول قضاوتی نکن اولش اظطراب ممکنه بگیری اشتهات کم شه احساس نا امیدی کنی اینا از عوارضشه ولی اگه دیدی اذیتی خیلی ب دکترت اطلاع بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرترالین یه ماه طول میکشه تا اثر مصرفش رو نشون بده. اگه میبینی کم اثر شده باید به دکترت بگی احتمالا دوزش رو 25 تا دیگه میبره بالا و یا اینکه قرصت رو عوض میکنه. من که میخوردم بعد از یه ماه اثرش رو گذاشت ولی بعد از مدتی اثرش کم شد دکتر دوزش را زیاد کرد

گر نگهدار من آن است که سنگ را در بغل شیشه نگه میدارد
اصلا تا ۳ هفته اول قضاوتی نکن اولش اظطراب ممکنه بگیری اشتهات کم شه احساس نا امیدی کنی اینا از عوارضش ...

باور کن سه روزه به زور چند لقمه میخورم شبم ترانکوپین داده بازم بیخواب بیخوابم 😔😔

عوارضش اول واقعا ادمو اذیت میکنه

اره طبیعیه ...حالت تهوع و کم کردن اشتها و سدرد و هزار تا عوارض دیگ

ولی طبق دستور مصرف کن ب مرور بعد چن ماه تقریبا خوب میکنه

ببین ی نمونه از وسواس و اضطراب عشق من جوری بود ک در روز شاید دوبار یا سه بار حموم میرفت نمیتونس بمونه ...الان ب قول خودش دیر تر از من میره!!!

و خدایی ک در این نزدیکیست...کافیست یک قدمی برداری❤
سرترالین یه ماه طول میکشه تا اثر مصرفش رو نشون بده. اگه میبینی کم اثر شده باید به دکترت بگی احتمالا ...

شما هم برای وسواس فکر میخوردین

ینی حال خوب مون ب قرص بنده😶

شما هم برای وسواس فکر میخوردین ینی حال خوب مون ب قرص بنده😶

من برای وسواس فکری و اضطراب اجتماعی و افسردگی میخوردم بعد که دوز بالاشم اثرش کم شد دکتر کلا قرص رو عوض کرده یه قرص دیگه بهم داده

گر نگهدار من آن است که سنگ را در بغل شیشه نگه میدارد
من فقط ۲ هفته اول داغون شدم بعدش خوب بود پیشم

عزمزم ی جورایی انگار حالت ناپایداری ایجاد میکنه دو هفته ی هفته خوبی بعدش باز حس میکنی بدی ...و

ن من وسواس فکری دارم ن وسواس تمیزی

بازم چون همون قرص هارو میخوری عوارض هارو برات ایجاد میکنه

مال عشق من بدتر از شما بوده ...کنار سرترالین چن تا قرص دیگم هس ک مصرف میکنه 

ولی خب انشالله خوب میشه تحمل کنید

عزمزم ی جورایی انگار حالت ناپایداری ایجاد میکنه دو هفته ی هفته خوبی بعدش باز حس میکنی بدی ...و

من همینطوری ناپایدار بودم این قرصم میخورم بدتر میشم یه حس ضعف شدید دارم طوری که به کوچکترین صدایی واکنش نشون میدم