2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کوردم ولی نفهمیدم😅

کجایی نوشته؟

خط تون اینجوریه مگه؟ با حروف فارسی فرق داره؟

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
کجایی نوشته؟ خط تون اینجوریه مگه؟ با حروف فارسی فرق داره؟

خب همینم حروف فارسیه عزیزم اون علائم رو میذارن برا خوندن درستش مثل زبان انگلیسی وقتی آوای کلمه رو می‌نويسن از این علائم روشه

البته درکل بگم ما که چیز خاصی نداریم کوردی بنویسیم مثلا کتابا و... فارسی همش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه ضرب المثله،میگه دوست اونیه که با نقدهاش منو به فکر واداره و خودمو به چالش بکشونه نه اونی که فقط ب ...

چه دقیق

ممنون

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
خب همینم حروف فارسیه عزیزم اون علائم رو میذارن برا خوندن درستش مثل زبان انگلیسی وقتی آوای کلمه رو می ...

دوست عزیز اگه کورد هستی  در مورد زبان مادریت چرا  اینقد کم میدونی و میگی کتابا همش فارسی و چیز خاصی نداریم!؟

محض اطلاعت زبان کورد الفبای متفاوت با فارسی داره. بعضی حروف داره که کاملا   مختص خود زبان کوردیه مثل حرف ڤ

که معادل w در انگلیسیه. صدهها کتاب به زبان کوردی داریم و حداقل ۴۰ میلیون نفر در دنیا به این زبان مکالمه میکنن

در زمینه معیار زنده بودن و تعداد واژگان زبان کوردی از زبان فارسی جلوتره

اهمیت زبان کوردی زمانی مشخص می شود که تحقیقات بین‌المللی را مطالعه نماییم. در یک طرح مطالعاتی مجله بین المللیLe français dans le monde  بر اساس مدل جاذبه ای، ۸۸ زبان اول دنیا را مشخص کرده است که جایگاه سی و یکم زبان کوردی در خور توجه است. در این فهرست انگلیسی، فرانسوی و اسپانیایی در مقامهای اول تا سوم قرار گرفته اند، عربی هفتم بوده است و ترکی، فارسی و آذری به ترتیب “بیست و ششم”، “چهلم” و “چهل و هفتم” بوده اند که خود گویای جایگاه مهم زبان کوردی در جهان می باشد.

دوست عزیز اگه کورد هستی  در مورد زبان مادریت چرا  اینقد کم میدونی و میگی کتابا همش فارسی و ...

بنده کتاب‌های مدرسه رو گفتم نه کتاب‌های دیگه رو کتاب‌های مدرسه و دانشگاه که درجاهای رسمی تدریس میشن نه کتاب‌های دیگه که هرکسی طبق علاقه خودش ممکن بخونه یا نه! 

و اینم در نظر بگیرید لهجه کورد ها با هم متفاوته هرکسی باجای دیگری فرق داره قرار نیست همه بفهمن

بنده همسایه کوردستان هستم دوستای سنندجی تو دانشگاه زیاد داشتم اما هیچوقت نفهمیدم لهجشون رو کلا تو شهرما دیگه فارسی صحبت میکردن چون لهجه هامون متقاوت باهم!!! 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40