2777
2789

کتابو حفظ کن واو به واو

نمونه سوالارو چک کن ببین کجارو مشکل داری

برای درسای تخصصی سعی کن اول بفهمی ولی حتی فیزیک هم حفظیاتشو واو به واو باید بخونی

من یادمه حتی تیتر فعالیتا اونایی که نکته داشت رو حفظ میکردم

موفق باشی

خرد تا به زنان میرسد نامش مکر میشود و مکر تا به مردان میرسد نام عقل میگیرد...."بهرام بیضایی، شب هزارویکم"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتابو حفظ کن واو به واونمونه سوالارو چک کن ببین کجارو مشکل داریبرای درسای تخصصی سعی کن اول بفهمی ولی ...

کتابای تشریحی هم خیلی کمک کننده اس چون سوال زیاد داره

من یازدهم رسیدم اکثر کتابارو کار کردم دوازدهم وقتم کم بود برای هر درس فک کنم دوتا منبع تشریحی کار کردم و نمره هام از یازدهم هر درس ۰.۲۵ تا ۰.۵ نمره حتی کمتر شده بود

لازمم نیست بخری من بیشترشو پی دی اف خوندم

خرد تا به زنان میرسد نامش مکر میشود و مکر تا به مردان میرسد نام عقل میگیرد...."بهرام بیضایی، شب هزارویکم"

کتابای تشریحی هم خیلی کمک کننده اس چون سوال زیاد دارهمن یازدهم رسیدم اکثر کتابارو کار کردم دوازدهم و ...

بهترینمنبع تشریحی شما چی بود هم تخصصی هم عمومی ؟ برا رشته ریاضی . و اینکه خواهر من دهمیه نمیتونه تست بزنه اما درسش متوسط هست علتش میتونه چی باشه؟ رشتش ریاضی

ایشالا ک خیره

بهترینمنبع تشریحی شما چی بود هم تخصصی هم عمومی ؟ برا رشته ریاضی . و اینکه خواهر من دهمیه نمیتونه تست ...

باید کلا با تست درس بخونه

من رشته ام تجربی بود ولی همون ریاضی و فیزیک که مشترکه با رشته خواهرتون رو من اول درسنامه میخوندم (خیلی سریع که وقتمم نگیره) بعد میرفتم تست میزدم

اولین بار که یه منبع رو میخوندم دونه دونه تست هارو با پاسخنامه چک میکردم

دور بعدش برای منبع دوم و سوم تقسیم بندی میکردم مثلا بیست تا تست زماندار بعد اخرش چک میکردم جوابارو

منبع اول من برای همه درس ها خیلی سبز بود

نشرالگو هم تقریبا هم سطح خیلی سبزه ، یکم سخت تره

بعدش آیکیو تک پایه میزدم ، شیمی آیکیو خیلی خوب نیست

بعدش هم سوال آزمونای سالای قبل که خیلی آپدیت تر و ایده دار تر از کتاب تسته و واقعا کمک میکنه

استارتر نمیدونم استرسی هستی یا نه

ولی به کنترل استرست خیلی توجه کن

من خودم خیلی خیلی اضطراب داشتم یعنی حاضرم هرکاری بکنم ولی سال کنکور رو دوباره تجربه نکنم😅😂

استارتر نمیدونم استرسی هستی یا نهولی به کنترل استرست خیلی توجه کنمن خودم خیلی خیلی اضطراب داشتم یعنی ...

استرس واقعا مخربه

من نه خیلی استرسی هستم ونه خیلی آروم

اگر کارمو درست انجام بدم کم استرس دارم

شما امسال چی قبول شدین؟