2777
2789
عنوان

میخام بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 55 پست
نمیتونم بیان کنم خیلی تنهام خانواده مزخرفی رم یه مااادربی صب که فقط رمیزنه هیشکیونداارم ازادی ندارم ...

عزیزم نمیخوام تو زندگیت فضولی کنم ولی میشه بپرسم چندسالته؟ رشتت چیه؟ و دقیقا مشکلت با خانوادت چیه؟باور کن قصد فضولی ندارم فقط میخوام کمکت کنم چون خودمم از لحاظ روحی حال مساعدی ندارم و میتونم درکت کنم

یه زمانی منم به مردن فکر میکردم

عزیزم نمیخوام تو زندگیت فضولی کنم ولی میشه بپرسم چندسالته؟ رشتت چیه؟ و دقیقا مشکلت با خانوادت چیه؟با ...

19 رشتم انسانی پش کنکورم ماادرم خیلی مزخرفه همش روعصابمه فضول درجه یکه ازم متنفره فقط میخاد من زولاج کنم برم

من به خدایی که همین نزدیکیست .ایمان دارم من به لبخند گل های امید ایمان دارم من به روزی که توهم عاشقم میشوی ایمان دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

19 رشتم انسانی پش کنکورم ماادرم خیلی مزخرفه همش روعصابمه فضول درجه یکه ازم متنفره فقط میخاد من زولاج ...

خب اگه میتونستی اونجوری که خودت دوست داری زندگی کنی، چجوری زندگی میکردی؟

خب اگه میتونستی اونجوری که خودت دوست داری زندگی کنی، چجوری زندگی میکردی؟

ازاادانه یه اااتتااق درس وحسابی برای خودم درس میکردم .تنهایی بیرون میرفتم باشگاه میرفتم 2تا زبان یادمیگرفتم میرفتم کلاس گیتار یه عالمه لوازم ارایشی خوشگل برای خودم میخریدم کشفای اسپورتی که دلم میخادوئمیپوشیدم نه اون کفشای پاشنه بلندداغونو هرروزبرای خودم قهوه دم میکردم نه از استرس که بگه گرئونه تموم میشه چون جنسش اصله خوشبخت بودم میرفتم همه کافیشاپارومیگشتم 

من به خدایی که همین نزدیکیست .ایمان دارم من به لبخند گل های امید ایمان دارم من به روزی که توهم عاشقم میشوی ایمان دارم
ازاادانه یه اااتتااق درس وحسابی برای خودم درس میکردم .تنهایی بیرون میرفتم باشگاه میرفتم 2تا زبان یاد ...

ببین من واقعا نمیدونم چی بگم چون سرنوشت تو وسطه و ممکنه حرف من باعث تغیر منفی در زندگیت بشه اما باید بگم که ببین عزیزم با مرگت چی تغیر میکنه؟ خانوادت تا چند وقت عزادار میشن شایدم عذاب وجدان بگیرن ولی درنهایت یادشون میره، انسان جوریه که یادش میره این چیزهارو

تو فراموش میشی درحالیکه در اوج جوونی مردی

بنظرم به جای خودکشی به فکر راهی باش تا خودتو بکشی بالا

تا به همه قابت کنی زندگیتو میسازی

میدونم عمل کردن بهش سخته و حرف زدن آسونه

ولی بنظرم بشین درس بخون تا یه دانشگاه خوب و راه دور قبول شی

از خانوادت به این روش جدا شو، دوست پیدا کن، کار پیدا کن

ببین من واقعا نمیدونم چی بگم چون سرنوشت تو وسطه و ممکنه حرف من باعث تغیر منفی در زندگیت بشه اما باید ...

باورت میشه حتی اجازه نمیدن بایه دوستم درارتباط باشم

هیچ ره اسونی وجود ندارع میخای بمیری شهربازی نیس کع من ترجیحم حل اویز شدنه

بدترین و.سختریننننشه کار هرکسی نیست...

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
توی شهر کوچیک زندگی میکنی؟ خانوادت واسه چی اجازه نمیدن؟ حتی دوست مجازی هم نداری؟

اره چون مزخزفن یه مش عقده ای که بهم دیگه خیانت میکنن وفک میکنن بقیه خونواده هام مثل اینان یامن مثل ایناهرزم که برم دنبال ذوس پسر

فقط میتونم بگم ظلم بزرگی به خانوادت و صدبرابر به خودت میکنی اگر این کار رو بکنی

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
باورت میشه حتی اجازه نمیدن بایه دوستم درارتباط باشم

فکر کن یه روزی خودتو کشیدی اون بالابالاها

بهشون میگی دیدین نتونستین وادارم کنین زندگیمو اونجوری که خودم میخوام نسازم؟

من همیشه با فکر به این چیزا امید به زندگی پیدا میکنم

ازاادانه یه اااتتااق درس وحسابی برای خودم درس میکردم .تنهایی بیرون میرفتم باشگاه میرفتم 2تا زبان یاد ...

چ قشنگ گفتی اینارو منم میخوام

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...