2777
2789
عنوان

میخام بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 55 پست
اره چون مزخزفن یه مش عقده ای که بهم دیگه خیانت میکنن وفک میکنن بقیه خونواده هام مثل اینان یامن مثل ا ...

من پرنیانم و ۱۷ سالمه

اگر خواستی با کسی صحبت کنی من هستم

روی من حساب کن

منم حالم بد شد از ۵ ماه پیش که رابطه دامادمون با خواهرش رو دیدم  افسردگی گرفتم

یعنی خواهر برادر؟؟؟؟😥

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازاادانه یه اااتتااق درس وحسابی برای خودم درس میکردم .تنهایی بیرون میرفتم باشگاه میرفتم 2تا زبان یاد ...

منم مثل تو بودم 🤦‍♀️ولی اصلا سر این چیزا حتی فکر به خودکشی هم نمیکردم مشکل اعصاب پیدا کرده بودم و تاالان درگیر دکتر اعصابم ولی فکر به خودکشی هرگز

من پرنیانم و ۱۷ سالمه اگر خواستی با کسی صحبت کنی من هستم روی من حساب کن

کاش میشد ی گروه زدو همرو دور هم جمع کرد حداقل واسه هم رفیق میشدیم

●━━━━━━───────ㅤ   ⇆    ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ ↻ تحمل کن،ميدونم حواس هيچکي بهت نيست*_*   انصاف نيس آدم بيشترازسنش احساس خستگي تو فکرش باشه:/                                                •°•°قصه ی خوابیدن “وجدان ها”روی خوابیدن “اصحاب کهف”را سفید کرده!!!!•°•°                            ما از تو به غیر از تو نداریم تمنا:)
نمیشه؟ من با این سایت اشنا نیستم همچین قابلیتی نداره؟

ن فک نکنم شاید بشه تاپیک زدو همینطوری دور هم جمع بشیم

●━━━━━━───────ㅤ   ⇆    ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ ↻ تحمل کن،ميدونم حواس هيچکي بهت نيست*_*   انصاف نيس آدم بيشترازسنش احساس خستگي تو فکرش باشه:/                                                •°•°قصه ی خوابیدن “وجدان ها”روی خوابیدن “اصحاب کهف”را سفید کرده!!!!•°•°                            ما از تو به غیر از تو نداریم تمنا:)
شما توی هیچ شبکه اجتماعی نیستی؟

چرا هستم روبیکا هس