2777
2789
عنوان

میخام بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 55 پست
اره چون مزخزفن یه مش عقده ای که بهم دیگه خیانت میکنن وفک میکنن بقیه خونواده هام مثل اینان یامن مثل ا ...

من پرنیانم و ۱۷ سالمه

اگر خواستی با کسی صحبت کنی من هستم

روی من حساب کن

منم حالم بد شد از ۵ ماه پیش که رابطه دامادمون با خواهرش رو دیدم  افسردگی گرفتم

یعنی خواهر برادر؟؟؟؟😥

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازاادانه یه اااتتااق درس وحسابی برای خودم درس میکردم .تنهایی بیرون میرفتم باشگاه میرفتم 2تا زبان یاد ...

منم مثل تو بودم 🤦‍♀️ولی اصلا سر این چیزا حتی فکر به خودکشی هم نمیکردم مشکل اعصاب پیدا کرده بودم و تاالان درگیر دکتر اعصابم ولی فکر به خودکشی هرگز

من پرنیانم و ۱۷ سالمه اگر خواستی با کسی صحبت کنی من هستم روی من حساب کن

کاش میشد ی گروه زدو همرو دور هم جمع کرد حداقل واسه هم رفیق میشدیم

●━━━━━━───────ㅤ   ⇆    ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ ↻ تحمل کن،ميدونم حواس هيچکي بهت نيست*_*   انصاف نيس آدم بيشترازسنش احساس خستگي تو فکرش باشه:/                                                •°•°قصه ی خوابیدن “وجدان ها”روی خوابیدن “اصحاب کهف”را سفید کرده!!!!•°•°                            ما از تو به غیر از تو نداریم تمنا:)
نمیشه؟ من با این سایت اشنا نیستم همچین قابلیتی نداره؟

ن فک نکنم شاید بشه تاپیک زدو همینطوری دور هم جمع بشیم

●━━━━━━───────ㅤ   ⇆    ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ ↻ تحمل کن،ميدونم حواس هيچکي بهت نيست*_*   انصاف نيس آدم بيشترازسنش احساس خستگي تو فکرش باشه:/                                                •°•°قصه ی خوابیدن “وجدان ها”روی خوابیدن “اصحاب کهف”را سفید کرده!!!!•°•°                            ما از تو به غیر از تو نداریم تمنا:)
شما توی هیچ شبکه اجتماعی نیستی؟

چرا هستم روبیکا هس