2777
2789
عنوان

میخام بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 55 پست
میدونم دنبال نصیحت نیستی منم افسردگی دارم و شدیدا حالم بده ولی دنبال خودکشی کردن نیستم نمیدونم دلی ...

زندگی برام معنی نداره یه پشت کنکوری داغونم

من به خدایی که همین نزدیکیست .ایمان دارم من به لبخند گل های امید ایمان دارم من به روزی که توهم عاشقم میشوی ایمان دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم راه های خودکشی رو همه میدونن دیگه شما وقتی تاپیک زدی یعنی کمک میخوای مشکلت رو بگو

از خانوادم متنفرم اززندگی بدم میادددددددددددددددددددد

من به خدایی که همین نزدیکیست .ایمان دارم من به لبخند گل های امید ایمان دارم من به روزی که توهم عاشقم میشوی ایمان دارم

یارو می خواد خودکشی کنه میره می خوابه رو ریل قطار با یه سنگک و یه بطری آب بهش میگن نون و آب واسه چی اوردی میگه شاید قطار تا چند ساعت نیومد از گرسنگی میمیرم خب 

❤️وَ تَنَم فَدایِ وَطَنَم ❤️

زندگی برام معنی نداره یه پشت کنکوری داغونم

دقیقا درکت میکنم

من پشت کنکوری نیستم ولی کنکورم نزدیکه

بی انگیزم، احساس پوچی دارم،صبح تا شب تو اتاقمم، نمیتونم گریه کنم و کلی احساسای بد

اگه یه دوست میخوای که به حرفات گوش کنه روی من حساب کن چون درکت میکنم

عزیزم مشکلت فقط کنکورته؟ یا مشکل خاصی داری؟ یا نمیدونی احساستو چجوری بیان کنی؟

نمیتونم بیان کنم خیلی تنهام خانواده مزخرفی رم یه مااادربی صب که فقط رمیزنه هیشکیونداارم ازادی ندارم وجوم پرعقده اس