2789
عنوان

نا شکری نمیکنم

381 بازدید | 20 پست

اما یوقتایی ک فکر میکنم الان اگ بچم بودش چندوقتش بود از زمینو زمان وهمه چیز گله وشکایت میکنم دلم خون میشه جیگرم آتیش میگیره..اگ پسرم بود الان ۳ ماهش شده بود 😔😔😔آخ خدا این داغو چکار کنم این دردو چکا کنم خودت کمکم کن دستمو بگیر 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بمیرم برات

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الهی عزیزدلم خدا بهت صبر بده😔😔😔

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم🥺🙏اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️
من بفدات همدردیم😭😭😭😭

چقدر ک بد ک همدرد منی 😭😭😭

چرا عزیزم اگ ناراحت نمیشی بگو چیشد

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
چقدر ک بد ک همدرد منی 😭😭😭 چرا عزیزم اگ ناراحت نمیشی بگو چیشد

من دوقلوداشتم دخترم تو۲۱هفتگی توشکمم مردپسرم تو۳۴هفتگی ب دنیااومد۳روزبیشترزنده نبود جیگرم خونه خواهر😭😭😭😭

ممنون از همدردی همتون انشالله با دعای شما هر کی منتظره دامنش سبز بشه خودتونم حاجت روا بشین 

من دوقلوداشتم دخترم تو۲۱هفتگی توشکمم مردپسرم تو۳۴هفتگی ب دنیااومد۳روزبیشترزنده نبود جیگرم خونه خواهر ...

آخی عزیزم چقدر تلخ 

چی بگم از دل پر دردمون که هرچی بگم کمه 

میدونم عین من چه شبایی گذروندی چقدر سخت گذشته من الان ۵ ماه گذشته هنوز باهاش کنار نیومدم چون من آزمایش ژنتیک دادم منتظر جوابشم گفتن اگ‌ژن باشه خدایی نکرده باید تخمک اهدایی بگیرم 

من الان یکسال ونیمه اقدامم نمیدونم خداچرااینقدرزجرم میده😭😭😭😭

مگه کی از دستشون دادی؟

میده عزیزم صبر داشته باش

من چی بگم ک نمیتونم اقدام کنم اگ‌هم بکنم چکار کنم با اون همه ترس من تو بارداریم روزی ۴ بار سونو میشدم میخواستیم یکی بگه نه اشتباه شده بچه سالمه...اطرافیان اسم دکترای معروفو میدادن میگفتن فلانی بهش گفتن بچه مشکل داره رفتن پیش این دکتره گفته ک سالمه من ب هزار زورو بدبختی‌ نوبت میگرفتم میرفتم با ناامیدی و چشم گریون بر میگشتم وای خدا ب اون روزا فک میکنم حات تهوع میگیرم برزخی گیر افتاده بودم