2777
2789
عنوان

نا شکری نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 20 پست
قربون دلت گلم مگه ازدواجتون فامیلی بود

بله متاسفانه بخاطر همین فرستادنمون ازمایش ژنیتک ما قبل ازدواج رفتیم متخصص ژنتیک گفت مشکلی ندارین...ولی دکترا میگن ی بد شانسی بزرگ بوده چون از هر ۲۵۰۰۰ تا ۳۰۰۰۰ تا جنینن دوتاش اینطور میشه..الان چندنفری باهاشون در ارتباطم ک مشکل مشابه داشتیم غریبه هستن 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
دقیقا یکسال ونیمه ک ازدستشون دادم داغونم آبجی

بمیرم خدا ب دلت ارامش بده انشالله بزودی دامنت سبز بشه...من میگم وقتی دلم آروم میشه ک بچم سالم بدنیا بیاد و سالم بزرگ بشه 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله متاسفانه بخاطر همین فرستادنمون ازمایش ژنیتک ما قبل ازدواج رفتیم متخصص ژنتیک گفت مشکلی ندارین...و ...

ماهم ازدواجمون دخترعموپسرعمویی هست اصلاهم آزمایش زنتیک نگرفتیم الانم خیلی میترسم

ماهم ازدواجمون دخترعموپسرعمویی هست اصلاهم آزمایش زنتیک نگرفتیم الانم خیلی میترسم

اخه تو همه ازدواجا ریسکش۵ درصده مال ماها ک فامیلیم میشه ۶ درصد از ما شجره نامه کشید گفت ریسکمون ۷درصده یعنی بچه میتونه ۹۳ درصد سالم باشه ۷ درصد مشکلدار باشه ک از بدشانسی ما کشیده تو این ۷ درصد..باید از بچه ازمایش میگرفتن چون هزینه ها خیلی بود دکتر گفت از نمونه بچه گذشته ژناش بی کیفیت شده و هزینه زیاد میشه مادر ازمایش بده بعد پدر حالا من ازمایش دادم ببینیم چی میشه..انقدر هستن ک فامیلن چقدر بچه سالم دارم شانسه لعنتی

اصلا نترس دور از جونت همین ترسال بدبختمون کرد...من روزی ک میخواستم برم‌سونو ان تی استرس شدید داشتم گفتم‌نکنه بگه با شوهرت فامیلی تا دستگاهو گذاشت گفت باشوهرت فامیلی ان تیش بالاس باید امینوسنتز بشی 😔

الهی امین گلم انشاالله بچه سالم ب دنیامیاری ل خداامیدداشته باش

اره انشالله شماهم همینطور اینجا ادم دیدم ک هفت پشت غریبه بودن بعد چندتا مشکل دار خدابهش سالم داده همه اینا دست خداس شماهم نگران نباش بزودی دامنت سبز میشه از فردا تا ۴۰ روز بهار چله س اگ‌دوستداری نیت کن چله بردار حاجت روا بشی انشالله