2777
2789
عنوان

داستان چله شهدا🥀

| مشاهده متن کامل بحث + 12943 بازدید | 73 پست
سلام من از چله شهدا حاجتمو گرفتم زندگیمو مدیون شهدام 

سلام عزیزم چقدر عالی.میشه خواهش کنم منم دعا کنی عزیزم😔😭واقعا محتاجم به شفاعت شهدا 

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه داستان جالبی بود ممنون بابت اشتراک گذاشتنش🤍

کاش یاد بگیریم میشه بانظر کسی مخالفت کرد بدون اینکه بهش بی احترامی کنیم.                                               کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!     

سلام خانمایی که این چله رو گرفتین کدوماتون حاجت روا شدین 

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌
سلام خانمایی که این چله رو گرفتین کدوماتون حاجت روا شدین 

سلام عزیزم من خودم بعداز ۸سال شکر خدا به تازگی یک حاجتم رو از چله صلوات برای ۱۴ معصوم به اضافه تمام شهدا گرفتم.اینو بدون با خلوص نیت و ایمان قوی چله ،دعا ،ختم و هرچیزی برداری دیر یا زود بهش میرسی یا بهترش قسمتت میشه😍

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
سلام عزیزم من خودم بعداز ۸سال شکر خدا به تازگی یک حاجتم رو از چله صلوات برای ۱۴ معصوم به اضافه تمام ...

خدا رو شکر . والا منم گرفتم خیلی . اینم تازه شروع کردم توکل بر خدا 

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌
خدا رو شکر . والا منم گرفتم خیلی . اینم تازه شروع کردم توکل بر خدا 

چقدر عالی ان شالله بازهم حاجت روا میشی اگه دوست داشتی منم در دعاهات یاد کن اگه خدا قابل بدونه به حاجتم برسم مرسی مهربونم😍

من زیاد به خداوائمه متوسل شدم ولی حقیقتش به شهدا نه.فاتحه وقرآن براشون خوندم ولی توسل براحاجت نه.الانم واقعا یه حاجت مهم مهم دارم میخوام متوسل بشم به شهدا ازالان شروع کردم اولین تسبیحم هدیه به سرور وسالارشهیدان امام حسین هست قربونش برم.

اگه متن منو میبینین واقعا محتاج دعام برام دعا کنین.خداخیرتون بده

من زیاد به خداوائمه متوسل شدم ولی حقیقتش به شهدا نه.فاتحه وقرآن براشون خوندم ولی توسل براحاجت نه.الا ...

قشنکم همه چیز دست خداست ما شهدا و امامان و اهل بیت رو واسطه قرار میدیم انقدر عزیز و محبوبند نزد خدا که شفاعتشون جواب میده فقط از ته قلبت دعا کن اگه ان شالله حاجت گرفتی که عالیه اگر خدایی نکرده نشد مطمئن باش به صلاحت نبوده.منم دو ماه پیش یه حاجت چند سالم رو شکر خدا با توسل به ۱۴ معصوم و تمام شهدا گرفتم اینطور که روزی ۱۵ تسبیح صلوات میفرستادم تا چهل روز ۱۴ تاش به نیت ۱۴ معصوم و یکیش به نیت تمام شهدا و از ته قلبم روز اول از خدا خواستم کمکمون کنه و شکر خدا شد.التماس دعا مهربون😍😍😍😍

قشنکم همه چیز دست خداست ما شهدا و امامان و اهل بیت رو واسطه قرار میدیم انقدر عزیز و محبوبند نزد خدا ...

سلام عزیزم

والا من حاجتم براشوهرمه چندوقته فهمیدیم نوسان قند داره وازاین مسئله خیلی درعذابم نمیدونم بایدچیکارکنم چون هنوز نه بچه ای نه چیزی نمیدونم چراخدا همه مشکلاتو برا یه نفر میزاره چون خودمم مشکل نازایی دارم و این چندماه درحال اقدام بودیم وازاین دکتربه اون دکتر الان دیگه ازخدا وپیروپیغمبرم ناامید شدم بس که توکل وتوسل کردم وجوابی نگرفتم.توروخدا برام دهاکنین که ان شاالله شوهرم دیابت نداشته باشه بحق حضرت زهرا

سلام عزیزم والا من حاجتم براشوهرمه چندوقته فهمیدیم نوسان قند داره وازاین مسئله خیلی درعذابم نمیدونم ...

سلام قشنگم ان شالله خانم فاطمه زهرا امین گوی دعاهاتون باشند.عزیزم هیچکسی بی غم و مشکل نیست باور کن.شکر خدا بیماری خاصی ندارید ان شالله همسرتون هم به زودی زود قند خونشون تنظیم میشه نگران نباش همیشه توکل و توسلت به خدا باشه ان شالله بهم خبر خوش نی نی دار شدنتو بدی الهی امین یا رب العالمین❤