2777
2789
عنوان

داستان چله شهدا🥀

| مشاهده متن کامل بحث + 12943 بازدید | 73 پست
سلام قشنگم ان شالله خانم فاطمه زهرا امین گوی دعاهاتون باشند.عزیزم هیچکسی بی غم و مشکل نیست باور کن.ش ...

ممنونم عزیزم باحرفای قشنگت گریه ام گرفت امیدوارم خدابه دل پاک شما نگاه کنه وکمکم کنه وامیدوارم هیچ وقت غم نبینی وخدا به زودی لباس عافیت به تن تمام مریضا بپوشونه که واقعا مریضی بدترین امتحان آدمه.امیدوارم همیشه خودت وعزیزانت روخوشحال ببینی عزیزم

ممنونم عزیزم باحرفای قشنگت گریه ام گرفت امیدوارم خدابه دل پاک شما نگاه کنه وکمکم کنه وامیدوارم هیچ و ...

قربونت مهربونم فدای دل قشنگت بشم ان شالله به زودی زود خدا تمام حاجات دل بزرگ و نازنینت رو بده و دلشاد شی😍😍😘😘

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام منم مشکلم شبیه مشکل شماس که تعریف کردین خیلی وقته چله برداشتم چله اول رو تمام کردم ولی اثری نداشت باز نا امید نشدم ولی حالم گرفتس خیلی دکترا بهم گفتن برو پیش اعصاب ولی میترسم از دارو عصاب خوردن تروخدا شماهم دعام کنید 🥲🥲🥲🥲

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍
۱۰) 🌷 تمام کانالهای تلویزیون شده بود صحبت  در مورد شهدا 😳 یا نماهنگ و  تصویر شهدا 😭 خ ...

سلام بانو جان.. چقدر با خوندن حرفاتون امروز گریه کردم خوشا ب سعادتت خواهر... خیلی دوست داشتم باقی هم داشت و اون دونفر دیگم ک بهت گفتت بود رو تعریف میکردی... خواهر میشه برذ منم دعا کنی پیش شهدا خیلی گره افتاده تو کارم ب چ کنم چ کنم افتادم میدونی مقصر خودم.. خطا کارم.. رو سیاهم شاید شهدا نخان رو ی منو بگیرن.. آخه من کیم؟! چیم!!.. ی درمونده ک بارها و بارها خود خدا و اماما رومو زمین ننداختن ولی من نفهمیدم من نخاستم بفهمم ولی دیگه اون آدم قبلو کشتم بخداوندی خدای ساتر و واحد... کمکم کن ی ادم دیگه بشم شهدا بزرگی کنین در حقم بخدا ک شرمندتون نمیکنم اینبار دیگه نمیزارم کسی شرمنده بشه بخاطر اشتباهات من 😔😔😭😭🙏🏽🙏🏽

سلام بانو جان.. چقدر با خوندن حرفاتون امروز گریه کردم خوشا ب سعادتت خواهر... خیلی دوست داشتم باقی هم ...

سلام عزیزم من امروز پیامتون رو خوندم عزیزم اگر قابل باشم براتون نذر شهدا میکنم به نیابتشون ۳۱۳ صلوات هدیه کنم به آقا امام زمان(ع)ان شاللع به زودی زود خبرهای خوبی بهم بدی فقط حتما بعدش بهم پیام بده نذرم رو ادا کنم.عزیزم همیشه زندگی بر وفق مراد ما پیش نمیره منم چندین ساله منتظر فرزند دوم هستم اما نمیشه حتما قسمت نیست چه میشه کرد.نگران نباش خدا بزرگ و مهربونه حتما مصلحتمون رو بهنر میدونه برات بهترین بهترین ها رو ارزومندم 

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
سلام عزیزم من امروز پیامتون رو خوندم عزیزم اگر قابل باشم براتون نذر شهدا میکنم به نیابتشون ۳۱۳ صلوات ...

قربونت برم عزیرم انشالله  شما هم به حاجتتون برسین میشه همین روزا ندرتون عملی کنید .. یا گداشتین برسم به حاجتم بعد عملی کنید ؟ 

تاپیکام بخونی میفهمی چقدر تو عدابم .. دعا کن شوهدم حقم بهم بده همونقد که لایقشم فراموششم کنم حالم خیلی بده مریصم هستم  همه جام داعون به شدت  اما تو فقط برا یه مشکلم دعا کن که حتما اون مشکلم حل شه   خیر ببینی گلم پیامت منم تو اعلانام گم شده بود یهو دیدم خدا خیرت بده

برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏....وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏 موهامو ناز کنی؟🙏. گریه کنم 🥺 گریه کنم 🥲 گریه کنم 😭

سلام عزیزم من امروز پیامتون رو خوندم عزیزم اگر قابل باشم براتون نذر شهدا میکنم به نیابتشون ۳۱۳ صلوات ...

عزیرم نیت این چله شهدا باید چطور باشه ۲۰۰ صلوات ثوابش هدیه کنی به امام زمان و شهدا بگی برات دعا کنن؟

برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏....وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏 موهامو ناز کنی؟🙏. گریه کنم 🥺 گریه کنم 🥲 گریه کنم 😭

عزیرم نیت این چله شهدا باید چطور باشه ۲۰۰ صلوات ثوابش هدیه کنی به امام زمان و شهدا بگی برات دعا کنن؟

قشنگم هر جور دوست داری نیت کن مهم همون نیت دلی خوذته.برای این چله اسم چهل شهید رو میتونی پیدا کنی بنویسی و روزی یک تسبیح یا هر چندتا صلوات دوست داری بفرستی میشه منم تو دعاهات یاد کنی🥺🥺🥺

قربونت برم عزیرم انشالله  شما هم به حاجتتون برسین میشه همین روزا ندرتون عملی کنید .. یا گداشتین ...

ای جانم خدا رو قسم میدم به بزرگی و مهربونیش گره مشکل همه بنده ها حل شه شما تمبه زودی خبر خوش بهم بدی😍😍😍

ای جانم خدا رو قسم میدم به بزرگی و مهربونیش گره مشکل همه بنده ها حل شه شما تمبه زودی خبر خوش بهم بدی ...

منم خوندم حس میکنم کمی داره حاجتم میده . یادم رفت شما دعا کنم حینش ولی براتون حمد میخونم الان ببخشین انقد درگیر بودم یادم رفت 

منم خوندم حس میکنم کمی داره حاجتم میده . یادم رفت شما دعا کنم حینش ولی براتون حمد میخونم الان ببخشین ...

انشالله حل میشه عزیزم توکل بر خدا.عزیزممممم ممنونم ازت🥰🥰🥰