2777
2789
سر فالورر بود من فیلم پسره رودیدم اینستا گفت من زندم هیچ خری نمیتونه منو بکشه دختره هم اومد گفت برا ...

واقعا؟؟؟

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگه شوخی بود😏

اینستا با این نوجوونا چه کرد ! برای جذب فالوئر هر غلطی میکنن !

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

😍😍😍😍😍 چه خبرا خوبی؟

عزیزی خانوم خانوما

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹❤❤❤❤

هیچ وای یعنی خدا وکیلی دلم میخواد خودمو بکشم 

آذر کجا تیر کجا

1 سال و 8 ماه میشه میخونم خدایی ظلمه نتیجه خوب نیارم

پیج خوده پسره بسته شده و این دوست پسرس و خوده اون پسرهم تایید کرده والا بقیشو نمدونم

این ایدیشه نگاه کن به پیجش تاریخ پستاشو...

میشه واسه قبولی کنکورم یه صلوات بفرستید؟    
كاش ميرفتم  ب دوران نوجوانيم  نه گوشي بود نه كسي كامپيوتر داشت نه نت  اه چ زندگيه م ...

اگه اینطوری باشه که خوبه برگردیم به زمانی که برق نبود! ماشین نبود! جاده نبود!

بالاخره باید فرهنگ استفاده درست جا بیفته

عزیزی خانوم خانوما 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹❤❤❤❤ هیچ وای یعنی خدا وکیلی دلم میخواد خودمو بکشم  آذر کجا ...

ان شاالله نتیجه ی دلخواهتو میگیری عزیزم

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )