2777
2789
عنوان

قند بالا

639 بازدید | 15 پست

قندم 112 چند روزه فهمیدم و دارم رعایت میکنم فقط  سوالم اینه الان هرچیزی که فکرشو بکنید قند داره من که تا اخر عمرم نمیتونم کدو و بامیه بخورم موهام میریزه همه برنج نخورم چیکار باید بکنم با برنج و نون خوردن  دوباره قندم میآد بالا یعنی؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

اولش خیلی مراعات کن ک بیاد پایین 

بعدش دکتر ب مادر من گفت ک همه چی میتونه بخوره اما کم.گفت نگاهت ب کف دستت باشه.هر چی میخوری بیشتر از کف دستت نشه.مثلا روزی ی قاچ هندونه.کف دست نون اینجوری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تحرک بدنی باید داشته باشی که بسوزونی البته هر روز.

و اینکه وعده غذایی سبک باید بخوری که یکهویی خیلی نره بالا.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
اولش خیلی مراعات کن ک بیاد پایین  بعدش دکتر ب مادر من گفت ک همه چی میتونه بخوره اما کم.گفت نگا ...

جدی میگی  عزیزم بخدا چند روزه انقدر حالم بده میگم چی میشه یعنی

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
جدی میگی  عزیزم بخدا چند روزه انقدر حالم بده میگم چی میشه یعنی

ن عزیزم اینطوری ام نیست ک نتونی کلا هیچی بخوری 

ب اندازه میشه خود زیاده روی نباید بکنی ک خب اونم همه نباید زیاده روی کنن شما یکم بیشتر 

ورزش و پیاده روی ام حتما داشته باش.مادر من قندش ارثیه اما خیلییی پیاده روی میکرد هیچوفتم مراعات نمیکرد اما قندش نمیرفت بالا یا اگرم میرفت لب مرز بود.ب خاطر کرونا ک نشست خونه یهو قندش رفت بالا  

ن عزیزم اینطوری ام نیست ک نتونی کلا هیچی بخوری  ب اندازه میشه خود زیاده روی نباید بکنی ک خب او ...

بنظرت چند وقت باید رعایت کنم خیلی بیاد پایین اخه میخوام باردار هم بشم نمیخوام تو بارداری سخت باشه برام

من قندم107بود چایی روکامل گذاشتم کنار چون قند باهاش خیلی میخوردم برنج ونون هم مثل قبل میخوردم و شیرینی وکیک هم خیلی دوست داشتم ولی خیلی کمش کردم نوشابه یانمیخوردم یا ته استکان میخوردم بعد حدودا3ماه اومد80قند ناشتا بعدش صبحانه خوردم90شده بود قند دوساعتی ازمایش دادم.... تخمه کدو وهندونه هم خوبه

✨سپیده که سر بزند در این بیشه‌زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم پس به نام زندگی هرگز نگو هرگز...✨
من قندم107بود چایی روکامل گذاشتم کنار چون قند باهاش خیلی میخوردم برنج ونون هم مثل قبل میخوردم و شیری ...

وای خدا خیرت بده یعنی منم میتونم 

تا میتونی گزنه دم کن بخور موهاتو پرپشت میکنه قندتم میاره پایین

اتفاقا گرفتم فقط نمیدونم چجوری باید بخورم مقدارشو

وای خدا خیرت بده یعنی منم میتونم 

ایشالا که میتونی من قبلا هم قندم لب مرز بود ولی رعایت نمیکردم ولی چون قصد بارداری داشتم دیگه رعایت کردم... ببین قند وشکر ونوشابه اصلا نخور ولی میوه وبرنج واینا رو بخور اگه برنجت زیاده کمترش کن ونون به من گفت مثلا شب یه کف دست ازش کم کن درصورتی که من خیلی نون نمیخورم کلا... بعد به من گفت اگه خیلی رعایت کنی ممکنه قندت بیوفته... با مشاور تغذیه تماس بگیر یه برنامه ازش بگیر 

✨سپیده که سر بزند در این بیشه‌زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم پس به نام زندگی هرگز نگو هرگز...✨