2777
2789

سلام عزیزم رژیم نباید سخت باشه، باید اصولی باشه و تغییرات کم کم در شما ایجاد شه نه اینکه یهو بخاین کل روشتونو تغییر بدین ، رژیم سخت باعث میشه بعد یمدت خسته میشی و رها میکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم رژیم نباید سخت باشه، باید اصولی باشه و تغییرات کم کم در شما ایجاد شه نه اینکه یهو بخاین ک ...

سخت نیست...سالم خوری و کم خوری اما ول میکنم و باز شروع میکنم به هله هوله خوردن

من کارشناس تغذیه هستم هروقت سوالی داشتی درخدمتم تا جایی ک بتونم راهنمایی میکنم

مرسی عزیزم

چیارو حذف کنم کلا و میشه یه توضیح کلی بدید که رژیم درست چجوری باید باشه؟

مرسی عزیزم چیارو حذف کنم کلا و میشه یه توضیح کلی بدید که رژیم درست چجوری باید باشه؟

اصلا نیاز نیست چیزیو حذف کنی، فقط رژیم متعادل داشته باش و همیشه گزینه های سالم غذایی رو انتخاب کن..

سعی کن کره خامه شیرینی شکلات فست فود نوشابه هله هوله ، سرخ کردنی اینارو خیلی کم کنی، روغن جامد هم اصلل استفاده نکن...سبزیجات حتما روزانه کنار غذات باشه، اب روزانه ۸ تا ۱۰ لیوان بخور...فعالیت بدنی هم داشته باش

اصلا نیاز نیست چیزیو حذف کنی، فقط رژیم متعادل داشته باش و همیشه گزینه های سالم غذایی رو انتخاب کن.. ...

چون کرونا گرفتم میترسم برم باشگاه باز بگیرم حلقه و طناب زدن میتونه خوب باشه؟ در کنار پیاده روی