2777
2789
عنوان

دیگه میخوام شوهر پولدار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 115 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا ۳۰۰ میلیون  الی ۱ میلیارد

خیلی خوش اشتهایی بعد چند سال زندگی مشترک سرمایه ما یه میلیارد بعد تو میخواهی طرف ماهی ۳۰۰ الی یه میلیارد بگیره خخخخ

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش. 
قدیما میخوندم الان حوصلم نمیکشه بازم ممنون از پیشنهادت♥️

خواهش میکنم ❤️

اغلب وقتی امیدت را از دست میدی و فکر میکنی این آخر خطه ، خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه : آرام باش عزیزم این فقط یک پیچ بود نه پایان!!!!
هیچی عزیزم خدارو فقط شکر کن .....ولی شوخی کردم بابا خودم یه خوبش دارم

برات بمونه 

عاشق شدین؟عاشق شدن که مهم نیست. اینکه تا آخر عمر عاشق بمونی و عاشق بمیری مهمه، عشق به قربون صدقه‌های اولش نیست؛ به وایسادنای آخرشه.....
قدیما اینجوری بود الان نمیدونم 

چه جالب من فکر میکردم اول دوره عمومیه

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش. 
بستگی داره اخه چرا مشتری قبول کنی قیمتتو چقد بگی یکی هست ۳۰ تومن در میاره یکی هست یکی دو تومن در میا ...

الان مثلا در حد حرفه ای بلد باشی درامد مناسبی داره؟

بابا لایک نکنید دیگ پستامو ای بابا😫😕😑🥺

اون چندسال پیش بود که میرفتن دختر پولدار در حدخودشون میگرفتن . دوست من خیلی پولداره ولی همش پسرای فقیر خواستگارشن . برای این که خرجشونو بده و خونه ماشین هم دختره بخره ! اینا هم با پولای دختره به پول برسن . پسر پولدار الان دیگه ازدواج نمی کنه . فقط خوشگدرونی و دوس دختر داشتن ....

برات بمونه 

سوالم جواب بده لطفا الان مگه مغز و اعصاب رشته جدا از شاخه پزشکی شده؟؟

مگه رشته مغز و اعصاب جدا ؟؟؟مگه اینجور نیس ک اول ۷ سال عمومی بخونی و بعد ۷سال واسه تخصص اقدام کنی؟؟

نه عزیزم الان طوری شده که 4 سال عمومی و 5 سال برا تخصصی میخونی 

عاشق شدین؟عاشق شدن که مهم نیست. اینکه تا آخر عمر عاشق بمونی و عاشق بمیری مهمه، عشق به قربون صدقه‌های اولش نیست؛ به وایسادنای آخرشه.....