2777
2789
عنوان

باردارم؟؟؟؟؟؟؟

207 بازدید | 33 پست

توروخدابخونیدنظربدید هم هیجان زدم هم ناراحت

بچه هاشوهرمن خیلی سرده اخرین رابطمون ۲۶اردیبهشت بود،۳هفته و۴روزه

۱۵م باید پری میشدم نشدم الان ۵روزه عقب انداختم علائمم سردرد ی طرف سرم،ی ذره سینه هام حساس شدن،ادرارم خیلی زرده،شکمم گرد شده ی کم(دوتاسقط داشتم توبارداریا قبلیمم خیلی زودشکم دراوردم وسر هردوش خواب دیدم،)دوشب پیش بازم خواب دیدم ی پسرموفرفری توپولوداشتم،امروزم بیبی زدم متفی شد امابعد چندساعت هاله خیلییییی کمرنگی افتادجوری ک تو عکس معلوم نمیشه،

خیلی حسم قویه حس میکنم باردارم شمانظرتون چیه؟دوروز دیگه بیبی میزنم شمافعلا نظراتتون روبگید

میشه واسه شادی روح پدرم صلوات بفرستید؟

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

به نظرم مثبته 

چون من اون موقع که منفی بودم بی بی تا دو روزم هاله نمینداخت

در ضمن چه جالب منم سه ماه پیش خواب دیدم یا پسر تپل سفید چشم رنگیو ...بغلش کردم و وقتی بیدار شدم دلتنگش بودم 

لطفا برای سلامتی برادر جوانم یک صلوات بفرستید.😥😓که تنها آرزوی زندگیمه🙏
ازخوشحالی دارم گریه میکنم توروخدا دعاکنید اگ باردارم سقط نشه باز  حال عجیبی دارم میترسم ناامید ...

توکلتو بخدا کن هرشب سوره یاسین بخون قلبت اروم بگیره واس منم دعا کن طعم مادر شدنو بچشم انشاالله

انشالا به حق دامن پاک فاطمه هم شماهم من باردارباشیم❤❤❤❤

ممنونم عزیزم توکلم بخداس اگه ایشالله بارداربودین حتماتحت نظرمتخصص برین که داروی کمکی وشیاف بده که ایشالله احتمال سقط صفربشه 

به نظرم مثبته  چون من اون موقع که منفی بودم بی بی تا دو روزم هاله نمینداخت در ضمن چه جالب منم ...

الان بارداری؟یعنی برای شمام بعدچندساعت جواب دادبیبی؟

اره من خیلی به خوابام اعتقاددارم،ی پسرموفرفری سفید بور داشتم رفتم خونه مامانمیناهمه دوسش داشتن بغلش میکردن😍کاش به واقعیت بپیونده🥺

ممنونم عزیزم توکلم بخداس اگه ایشالله بارداربودین حتماتحت نظرمتخصص برین که داروی کمکی وشیاف بده که ای ...

حتما میرم.شماچندوقته اقدامی عزیزم سقط نداشتی؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز