2821
2789
عنوان

باردارم؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 33 پست
من حدودهشت ماه نه خداروشکرسقط نداشتم 

خداروشکر،من ۳ساله الان،دوتاسقط توی ۷هفته داشتم.

دعاکن واسم عزیزم منم واسه شمادعامیکنم❤

میشه واسه شادی روح پدرم صلوات بفرستید؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ایشالله که بارداری منم فردامیخوام بی بی بزنم

منم فردا میزنم خبر بده هر چی شد 

من تنبلی دارم ۸ روزه عقب انداختم روز سوم زدم منفی شد ب این امیدوارم ک شاید زود زده باشم علائم هم تیر کشیدن زیر شکم دارم

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن
منم فردا میزنم خبر بده هر چی شد  من تنبلی دارم ۸ روزه عقب انداختم روز سوم زدم منفی شد ب این ام ...

ایشالله که مثبته منم علائم زیاددارم ولی چون دارومصرف میکنم زیادنمیشه به علائم دل خوش کرد

ایشالله که مثبته منم علائم زیاددارم ولی چون دارومصرف میکنم زیادنمیشه به علائم دل خوش کرد

منم دارو مصرف میکنم ولی ماه های قبل درد زیر شکم نداشتم این دفعه خیلی زیاده انشالله ک جفتمون مامان شیم

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن
الان بارداری؟یعنی برای شمام بعدچندساعت جواب دادبیبی؟ اره من خیلی به خوابام اعتقاددارم،ی پسرموفرفری ...

من الان باردارم بی بیم بعد از چند دقیقه مثبت شد

ولی ماههای پیش که اقدام داشتم ولی باردار نمیشدم بی بی چکام تا فرداشم هاله نمینداخت

لطفا برای سلامتی برادر جوانم یک صلوات بفرستید.😥😓که تنها آرزوی زندگیمه🙏

ببین عزیزم من قصد دخالت ندارم ولی تو که بااین سختی داری باردار میشی دیگه ناشکریه بخوای دختر پسر بکنی بکو خدایا فقط سالم باشه واقعا بی انصافیه بخوای بگی دخترمیخوام یاپسر

👈🤷👉
متورفین  کمسول گل مغربی  زینک و ویتامین سی اسید فولیک لتروزول و دگزامتارون هم تو پریود ...

اهامنم لتروزول وسه تاامپول هاچ ام جی ودگزاواسترادیول اندازه فولیکولم میبره بالاولی فکرمیکنم رهاسازی فولیکولم بااچ سی جی انجام نمیشه