2777
2789
عنوان

زایمان کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 47 پست

اگه مشکل داشت پدرمادرخودت بهت میگفتن..خوشت میاد اعصابت رو بریزی بهم؟؟؟اتفاقا کارخوبی میکنی میری روحیه ت عوض میشه...ازطرفی هم همسرت کنارته هم پدرمادر...اون بچه هم حال و هواش عوض میشه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میگفتی شما خودت الی با این حرفات ول کن خواهر من 

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  

وا این حرفا چیه 

منم دو تا بچه هامو قبل ۴۰ روزگیشون بیرون بردم 

ذهنتو خراب نکن و استرس نگیر عزیزم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

انقدر نی نی رو ببر بیرون بگردید خوش بگذرونید ببین اکر روحیه ت خوب نشد

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت
این چرت و پرتا هنوز وجود دارن تو جامعه؟😐

😪😪😪😪😪😪من که خیلی ناراحت شدم اخه درسته راسته نوزادو تا جون بگیره نباید اینور اونور کرد ولی من جز پیش مامانم اونم با ماشین جایی نمیبرم که 

😪😪😪😪😪😪من که خیلی ناراحت شدم اخه درسته راسته نوزادو تا جون بگیره نباید اینور اونور کرد ولی من ج ...

وقتی خودتم اعتقاد داری دیگه چی بگم

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
عقل خودت چی میگه؟؟؟؟  ال کجا بود؟ اینا تفکرات قدیمیاست

والا بدم اومد 

که اومده بالا اونجور به من میگه فرض کنید من خودم بیخواب خسته ناراحت از کولیک دخترم سر اولی ام اینجور بود اولین بار نیست که بگم نمیدونم درد بچم چیه میدونستم دل درد داره چرا باید میومد اونجور میگفت ؟