2777
2789
عنوان

رنگ پوست نوزادامون ....

14543 بازدید | 32 پست
رنگ پوست نوزادم موقع تولد خیلی قرمز بوود . وقتی گریش میگرفت کمی سیاه میشد .خانواده همسرم همش میگفتن بچه ب این زشتی نوبره والا.دلم میشکست و گریم میگرفت. تازه زایمان کرده بودم شرایط روحیم خوب نبود. حرفای اوناهم روش. کلا ی جورایی نژاد پرستن. فکر میکنن سفیدی ملاکه . بچه سفیدو دوس دارن. بچه جاریم سفیده همش از اون تعریف میکنن. الان ک چارماهشه رنگش روشنتر شده ولی دستاش بازم روشنتر از تنشه. شماهم نی نی هاتون از اول سفید بودن؟ یا اینکه بعدا تغییر رنگ دادن؟؟
گاهـــی ... نمیشـــــــه دســت از... دوســـــت داشتن یکــی برداشــت... حــــــــــــــــــــــتی وقتــــی ازش... دلخــــــوری...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادرزاده منم نی نی که بود کلی پشمالو بود قربونش برم بش میگفتیم یه گربه پشمالو میبینم
ملی نمیذاشتیم کسی چیزی بش بگه (هرچند همونجوری هم خوردنی بود) الانم یه پسر خوشگل و تو دل برویی هس که نگو

بچه تا بزرگ بشه کلی تغییر میکنه
همه چیز گم خواهد شد در زمان ،مثل اشک در باران
گرمی نمیخوردم. خوراکم فقط میوه بود. برادر زادم موقع تولدش خیلی سبزه بود ولی الان ماشالله سفیده. واقعا روان ادمو بهم میریزن. این جور ادما
گاهـــی ... نمیشـــــــه دســت از... دوســـــت داشتن یکــی برداشــت... حــــــــــــــــــــــتی وقتــــی ازش... دلخــــــوری...
چقدر ادمهای بدجنسی پیدا میشن

بی لیاقتها
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
بیشتر ببینید
بسر من بدنیا اومد قرمز بود بعدش هم زردی کرفت وسبزه شد اما دستاش سفید بود از ٥ مان به بعد هم سفیدشد.خودت رو با این حرف ها ناراحت نکن.من یه دختر عمو داشتم بدنیا که اومد همه میکفتن این جرا اینقدر زشت و سیاهه به کی رفته.الان زیباترین دختره فامیله.
دختر من تا 3روز سفید و چشم ابی بود .زردی که گرفت پوستش تیره شد و رنگ چشاشم برکشت طوری که همه میگفتن سیاه و زشته و بع خانواده شوشو با طعنه میگفتن مثه مامانشه یعنی من زشتم اما از4ماه گم کم پوستش روشن شد الان دیگه میگن مثه باباشه یعنی بازم زشتم باباش قشنگه
عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍
دختر من سبزه هم که بود پشت دستش سفید بود الانم شده رنگ دستش.قدیمیا میگن بچه میشه رنگ پشت دستش
عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍
حالا خوبه بچم شبیه باباش شده .شوهرم میگه برو خودت نیار. جدی نمیگن و ازین حرفا.