2777
2789

مصرفشو‌قطع کنید بابا 

اینا کلی عوارض دارن

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکساله قطع کردم

زانوت درد می‌کنه قرص کلسیم و منیزیم بخور 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

چرا کورتن مصرف کردی 

کلسیم D استفاده نکردی 

چون کورتن باعث درد و پوکی استخوان میشه

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

میترسم استخون پام سیاه شده باشع بافتش مرده باشع وهیچوقت خوب نشه یا مجبورشم مفصلموعوض کنم

حتما دکتر برو اگه تا این حد شدیده

چرا کورتن مصرف کردی کلسیم D استفاده نکردی چون کورتن باعث درد و پوکی استخوان میشه

احمق بودم ۴۰ بودم باقدخیلی بلند همه مسخرم میکردم خوردم زدم ب سیم اخر حالا چاق شدم اما زانوهام داغونه و سلامتیموازدست دادم

احمق بودم ۴۰ بودم باقدخیلی بلند همه مسخرم میکردم خوردم زدم ب سیم اخر حالا چاق شدم اما زانوهام داغونه ...

ای بابا اخه دختر خوب .با کورتن 😐

راهایی دیگه ام بود برای پر شدن زیر نظر متخصص

الان بهترین کار اینه صدرصد دکتر بری البته متخصص.

همه ی اینارو بگو .حتما بهت کلسیم خارجی میره 

اخه کورتن خدای عوارضه .حالا نگران نباش همچی قابل درمانه

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

نه برو حتما به پشت زانوت دست بزن اگر کمی برآمدگی داره به خاطر کورتون دچارالتهاب شده ودردشم به همین د ...

وقتی ک کار زیاد میکنم زانوهام تحمل نمیکنن اینهمه فشارو

ای بابا اخه دختر خوب .با کورتن 😐راهایی دیگه ام بود برای پر شدن زیر نظر متخصصالان بهترین کار اینه صد ...

اگه گفتن استخون پات مرده و سیاه شده و بایدمفصلتوعوض کنی چی

ای بابا اخه دختر خوب .با کورتن 😐راهایی دیگه ام بود برای پر شدن زیر نظر متخصصالان بهترین کار اینه صد ...

هیچ راهی نداش همه راهارو رفتم فقط کورتون منوچاق کرد