2777
2789

منم پوستم مثل آینه بود از این لکه ها زدم کلی تا حالا دکتر پوست رفتم ولی بدتر شد که بهتر نشد. خیلی روی مخمه. داره دیوونه ام میکنه. هر کس منو میبینه سری تکون میده اخه پوستم عالی بود عالی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم پوستم مثل آینه بود از این لکه ها زدم کلی تا حالا دکتر پوست رفتم ولی بدتر شد که بهتر نشد. خیلی رو ...

عزیزم من خودم کرم ضدلک دار میزنم من رو گونه هام کک و مک بود رفتم دکتر لیزرش کرد کلا شد لک بزرگ الان ضدلک لز این دست سازها میزنم واقعا پوستمو خوب کرده 

عزیزم فقط یک چیز بگو. میخوام بدونم پوستم اصلا مثل اولش میشه؟

یه پک ضد لک هست اونو به چند نفر دادم ونتیجه گرفتن فقط شما بیاواتساپ چندتا سوال بادی ازتون بپرسم بعد بدم تا مشکلی ایجاد نشه هدف زیبایی شماعه گلم

09917919761

تنها راه حل پوستتون فقط و فقط لایه برداره من خودم تمام راهها و روشها رو امتحان کردم نه خودتون رو اذی ...

لایه بردار تا حالا چند نوبت زدم. ولی به نظرم لک هام را بدتر کرده هم دکتر سنتی رفتم هم متخصص پوست. ولی بی فایده