بله سرکار که میرفتم تو خونه هم خرج میکردم مگه چی میشه اگه شوهرت ارزش داره خرج کن
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته
من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما بهلحاظ آرکیتایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنیبر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنیبر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیسها، مستقل، عدالتخواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه ماندن» و ملکهی خانه بودن، یک رنج ابدیست. آتناها، هدفمند، بابرنامه، منطقی، جاهطلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادتهای زنانه خستهکنندهست. برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمیکشم؛ چراغ برمیافروزم. مشغولالذِمهاید اگه توی تاپیکهای کتاب و کتابخوانی منشنم نکنید. پینوشت غیرمرتبط: خانمها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمیکنن. سالاد شیرازی آبغوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی میکنید، باعث نمیشه سالادتون شیرازی باشه. آبغوره میخواد؛ آبغوره.
منبله برای خونه خیلی خرج میکنم حتی وقتایی بوده ک دلم نیومده واسه خودم لباسی و بگیرم ولی برای خونه و وسایلش خرج کردم
یه پس انداز مختصر دارم دیگه ضرورتی نمیبینم بیش تر از اون فکرجمع کردن باشم
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بله خداروشکر هیچ وقت چشم داشتی ب حقوقم نداشته و نداره...زندگی مشترک همینه دیگه الان واقعا شرایط اقتصادی جوری نیست ک یه نفر بتونه زندگی رو بچرخونه. اگر زندگی ایده آل میخوای باید پا ب پای همسرت برای ارتقا تلاش کنی
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫