2789
عنوان

🌿چله کلیمیه🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 13291 بازدید | 562 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

@دوست_قدیمی_شما  

سلام عزیز دلم 

یه مدت نبودم 

الان این چله و متن رو دیدم یاد شما افتادم 

البته با توجهدبه حسن شهرتتون ممکنه قبل از من صداتون کرده باشن ولی منم گفتم صداتون کنم .

انشاالله حاجت بگیریم 

دزدی که به گاوصندوق میزنه بی شک از افراد خونه هست.
@asemaneabii   نیت کن دوستم الهی که دست خالی بر نگردی وحاجت دلتو بگیری🙏❤

سلام قربونت برم خوبی؟😘

مرسی مهربونم 🌹

همچنین شما عزیز دلم🤲🤲🤲😍😍😍

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ۴۰ روز زیارت عاشورا رو میخوام بخونم  فقط پریودم مشکلی پیش نمیاد درسته برای خوندنش ؟ قبوله د ...

آره عزیزم زیارت عاشورا رو خودت میتونی بخونی 

کاربر ایواز هستم کاربریم تعلیق شده،این کاربری قبلیمه برش گردوندم تا فقط تاپیکاشو حذف کنم اگه حذف کردم دوباره تعلیقش میکنم، و تا موقعی که کاربری ایواز رو برگردونن من با این کاربری فعالیت میکنم.
برای حاجت روایی خودمونه؟؟

بله عزیزم

کاربر ایواز هستم کاربریم تعلیق شده،این کاربری قبلیمه برش گردوندم تا فقط تاپیکاشو حذف کنم اگه حذف کردم دوباره تعلیقش میکنم، و تا موقعی که کاربری ایواز رو برگردونن من با این کاربری فعالیت میکنم.
@دوست_قدیمی_شما     سلام عزیز دلم  یه مدت نبودم  الان این چله و متن رو دیدم ...

سلام عزیزم. به یادت بودم باور کن. ممنونم. نه اولین نفر شما هستید که صدام کرده‌اید

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
سلام آبجی های گلم وقت بخیر ببخشید مزاحمتون میشم این تاپیک خیلی مفید هست لطفا دوستانتون رو صدا بزنید ...

سلامممممم مگه میتووووونم عاشق قلب پاکت نشمممممممم وایییی ابجی با وجوداینکه ندیدمت اماااعاشششقت  شدم الهی برسی به خواسته هات عزیزممم شرمنده من دیر میام سایت ببخشید دیر جواب دادم عزیزم

مغرور تر ازشیطان مهربانترازانسان  

سلام از امروز شروع شد ؟

باید بیایم اینجا اعلام کنیم ؟

😍جگرگوشه ام👼 چشمانم خیره به راهت مانده 👀بیا بیا که یقین دارم با تو عاشق تر می شوم با عطر تنت مست تر می شوم اصلا با تو دوباره متولد می شوم من به واسطه وجود با برکتت مادر می شوم🤰🤱،منم بالاخره مادر شدم میشه برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی 💖😘 خدایا شکرت هزاران بار شکرت