2789
عنوان

🌿چله کلیمیه🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 13291 بازدید | 562 پست

منم میخام بخونم

هر کدوم دلم خواست روزی یک بار به مدت چهل روز بخونم.

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !

من صلوات برمیدارم...

برام خیلی دعا کنین.... 🙏🙏🙏🙏

نمیدونم چرا خدا دوسم نداره صدامو نمیشنوه....

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام از امروز شروع شد ؟ باید بیایم اینجا اعلام کنیم ؟

سلام بله از ۲۲شروع شد

اگه دوست داشتی اعلام کن

کاربر ایواز هستم کاربریم تعلیق شده،این کاربری قبلیمه برش گردوندم تا فقط تاپیکاشو حذف کنم اگه حذف کردم دوباره تعلیقش میکنم، و تا موقعی که کاربری ایواز رو برگردونن من با این کاربری فعالیت میکنم.
سلام بله از ۲۲شروع شد  اگه دوست داشتی اعلام کن

خوندم من عزیزم هستم گل یا بصیر ۳۰۳مرتبه 

😍جگرگوشه ام👼 چشمانم خیره به راهت مانده 👀بیا بیا که یقین دارم با تو عاشق تر می شوم با عطر تنت مست تر می شوم اصلا با تو دوباره متولد می شوم من به واسطه وجود با برکتت مادر می شوم🤰🤱،منم بالاخره مادر شدم میشه برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی 💖😘 خدایا شکرت هزاران بار شکرت 
سلام آبجی های گلم وقت بخیر ببخشید مزاحمتون میشم این تاپیک خیلی مفید هست لطفا دوستانتون رو صدا بزنید ...

سلام عزیزم ببخشین من چند روزی کمتر میام سایت بخاطر بارداریمم فرصت نمیکنم حتما اگه بتونم انجام میدم التماس دعا😘❤

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

💢 #نماز_یکشنبه_ذی‌القعده، فرصتی بی‌نظیر برای آمرزش گناهان 💢

💠 رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم در روز یکشنبه ماه ذى القعده فرمود:

«ای مردم! کدام‌ یک از شما می‌خواهید توبه کنید؟»

گفتند: رسول خدا! همه ما می‌خواهیم توبه کنیم.

پیامبر فرمود:

👈«غسل کرده وضو گرفته و چهار رکعت نماز (دو نماز دو رکعتی) بجا آورید.

در هر رکعت :

🔹 یک‌بار «حمد»

🔹سه‌بار «قل هو اللّه احد»

🔹و یک‌بار «معوذتین» (یعنی فلق و ناس) بخوانید.

👈 و پس از اتمام نماز:

🔹 هفتادبار استغفار نموده

🔹و در پایان «لا حول و لا قوّة إلا باللهِ العلیِ العظیم» بگویید.

🔹 سپس بگویید: «یا عَزیزُ یا غَفّارُ اِغفِر لی ذُنُوبی و ذُنُوبَ جَمیعِ المؤمنینَ و المؤمنات فإنّه لا یغفرُ الذُّنُوبَ إلا أنت»

[ترجمه= اى عزیز! اى بخشاینده! گناهان من و گناهان تمام مردان و زنان مؤمن را بیامرز که جز تو کسى گناهان را نمی‌آمرزد]

👈 آن‌گاه فرمود: «بنده‌اى از امت من چنین عملى را انجام نمی‌دهد، مگر این‌که از آسمان به او ندا می‌رسد: بنده خدا! عمل را از نو شروع کن که توبه تو قبول، و گناهانت آمرزیده شد. فرشته دیگر از زیر عرش ندا می‌کند: اى بنده! مبارک باد بر تو و بر خانواده و خاندانت. منادى دیگرى صدا می‌زند: در روز قیامت، دشمنانت را از تو راضى می‌نمایند. فرشته دیگرى ندا می‌کند: اى بنده! با ایمان از دنیا می‌روى. دینت از تو گرفته نشده و قبر تو وسیع و نورانى خواهد شد. منادى دیگرى صدا می‌زند: پدر و مادرت راضى می‌شوند، گرچه خشمگین باشند، پدر و مادر، تو و خاندانت بخشیده شده و در دنیا و آخرت خوش رزق خواهى بود. جبرئیل ندا می‌کند: من با فرشته مرگ پیش تو آمده و به او دستور می‌دهم که با تو خوش‌رفتار بوده، به‌خاطر مرگ آسیبى به تو نرسانیده و به نرمى، روح را از بدنت خارج نماید».

👈گفتند: ای رسول خدا! اگر کسى در زمان دیگرى چنین بگوید چطور؟

آن حضرت فرمود: «چیزهایى را که گفتم براى او نیز خواهد بود. جبرئیل این مطالب را در شب معراج به من گفت»

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

📒 منبع عمل:

🔹مفاتیح الجنان ره

🔹المراقبات میرزا جواد ملکی تبریزی ره

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

📒منبع روایت:

🔹ابن طاووس، علی بن موسی، إقبال الأعمال، ج ۱، ص ۳۰۸، دار الکتب الإسلامیة، تهران، چاپ دوم، ۱۴۰۹ ق

کاربر ایواز هستم کاربریم تعلیق شده،این کاربری قبلیمه برش گردوندم تا فقط تاپیکاشو حذف کنم اگه حذف کردم دوباره تعلیقش میکنم، و تا موقعی که کاربری ایواز رو برگردونن من با این کاربری فعالیت میکنم.

سلام دوستان 

صبحتون بخیر

گفتم اگه دوست داشته باشید نماز یک شنبه ذی القعده رو بخونید نماز بزرگی هست 

@pariyajoooon  

@سباااا  

@دیماهی  

@اعتصامی  

@ترنم_ترنم  

@کاکتوس1234‍ 

@درمسیرخدا‍ 

@fatishko80‍ ‍ 80

@نیکی0‍ 

@jvfhgc‍ c

‍ 

@manimah‍ 

@حنا70‍ 

@آناتا‍ 

@nazanin36‍ 

@نگین9331‍ 

سلام دوستان  صبحتون بخیر گفتم اگه دوست داشته باشید نماز یک شنبه ذی القعده رو بخونید نماز بزرگ ...

سلام ب روی ماهت نازنینم ممنونم گلم صبحت نورانی به لطف خدا.... 

لطف کردی عزیزدلم 💕💕🌻🍃💚

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

@مائده6525221‍ 1

@راگول‍ 

@جیگرررررررررررر

@bهار‍ 

@anglewriter‍ 

@رونیا83‍ 

@مامان3قلوها‍ 

@کاکتوس1234 ‍  @درمسیرخدا ‍  @fatishko80 ‍ ‍ 80 @نیکی0 ‍  @jvfhgc ‍  ...

سلام عزیزم، یادم رفته بود

ممنون که اطلاع دادی

اگر قابل باشم دعاگوتون خواهم بود، شما هم در نماز تون برام دعاکنید لطفا🙏🙏🙏

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
سلام دوستان  صبحتون بخیر گفتم اگه دوست داشته باشید نماز یک شنبه ذی القعده رو بخونید نماز بزرگ ...

سلام عزیزم ممنونتم😍😘💋

خدایا شکرت.... من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق....

@مائده6525221 ‍ 1 @راگول ‍  @جیگرررررررررررر ‍ @bهار ‍

سلام عزیزم کلا یادم رفته بود 

ممنونم که اطلاع دادی 

از امروز ان شاالله میخونم 

التماس دعا

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت