2789
عنوان

🌿چله کلیمیه🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 13291 بازدید | 562 پست
فداتشم من بخوبیت  خودت خوبی؟ ای جانم انشاالله ک میرسی

منم خوبم از خوبیت شکر...................................................

جات خالی یهویی زد به سرم برم مسافرت.............................................اومدم اصفهان گشتن  ..........................................  

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اولین روزش میشه امروز یعنی؟؟؟؟

بله عزیزم

کاربر ایواز هستم کاربریم تعلیق شده،این کاربری قبلیمه برش گردوندم تا فقط تاپیکاشو حذف کنم اگه حذف کردم دوباره تعلیقش میکنم، و تا موقعی که کاربری ایواز رو برگردونن من با این کاربری فعالیت میکنم.
 سلام آبجی های گلم وقت بخیر ببخشید مزاحمتون میشم این تاپیک خیلی مفید هست لطفا دوستانتون رو صدا ...

سلام عزیزم ممنون صدام کردی انشاالله شما وصاحب تاپیک وجمیع این جمع ب مراددلتون برسین، من روزی۳۵۰مرتبه صلوات میفرستم التماس دعا💚🌹

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
منم خوبم از خوبیت شکر................................................... جات خالی یهویی زد به سر ...

ای جانم الان اصفهانی؟    

خوشبحالت نکبت    

خعلییی هم عالی برا روحیت خوبه فقط مراقب باش کرونا نگیری دختر 💗💗

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

@mahboooobeh4  

سلام عزیزم 🌹🙏🌹🙏🌹🙏🌹🙏

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

☘چهل روز آیه *رب ادخلنی مدخلأ صدق واخرجنی مخرج صدق وجعلنی من لدنک سلطانأ نصیرأ*  روزی *۱۰۰ مرتبه*

منم این ذکر شریف میگم دعا کن زودتر از پایان یافتن چله بیام و خبر حاجترواییم بدم🙏🙏🙏

سوره فجر هم میخونم تا چهل روز 💚💜💚💜

دوتا میشد برداشت، براي دو حاجت؟

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
ای جانم الان اصفهانی؟       خوشبحالت نکبت       خعلییی هم عالی ب ...

دیگه مسافرت تموم شد دیروز برگشتم....

جات خالی خیلی خوب بود و شلوغ اصفهان بخصوص جاهای دیدنی.......آدم روحش تازه میشد........

هیچی دیگه پول ها رو خرج کردم اومدم  

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
ولی کاربر اعتصامی بهم گفت هر چند تا ک میخوای،  اگه ۱۰۰۰تاست چرا تو لیستش ننوشتین

شرمنده عزیزم متوجه نشدم ذکر الا اله الله تعدادش تو لیست نیست اما ذکر الا اله الله باید ۱۰۰۰بار گفته بشه

کاربر ایواز هستم کاربریم تعلیق شده،این کاربری قبلیمه برش گردوندم تا فقط تاپیکاشو حذف کنم اگه حذف کردم دوباره تعلیقش میکنم، و تا موقعی که کاربری ایواز رو برگردونن من با این کاربری فعالیت میکنم.
☘چهل روز آیه *رب ادخلنی مدخلأ صدق واخرجنی مخرج صدق وجعلنی من لدنک سلطانأ نصیرأ*  روزی *۱۰۰ مرتب ...

آره عزیزم میشه