2789
عنوان

🌿چله کلیمیه🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 13292 بازدید | 562 پست

سلام عزیزان اگه دوست داشتین توی چله شرکت کنید،@جیران32  ‍ @آفتابگردان7 @مامان_آیدا78 @راحیل،د @لیدی_گاگا1  

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷
@دخترقرن     @نگین9331     @ماریا70  @مامان_آدرین8     ...

سلام عزیزم ممنون از یاد اوریت 

انشالله که حاجت روا بشید😍😗😗

☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن                  ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘  امید ماروهم ناامید نکن                                           که امیدم به خودته خداجون ☘                               ☘خداجون حاجت هامون رو همراه                                       سلامتی و دلخوش بده☘                                                  الهی امین😘😍                  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام آبجی های گلم وقت بخیر ببخشید مزاحمتون میشم این تاپیک خیلی مفید هست لطفا دوستانتون رو صدا بزنید ...

سلام خواهر مهربونم

خیلی ممنونم که مطلعم کردی

اجرت با امام زمان(ع)🙏

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
سلام خواهر مهربونم خیلی ممنونم که مطلعم کردی اجرت با امام زمان(ع)🙏

خواهش میکنم خواهری 😍😍💕🌹

الهی حاجت روا بشی 

ممنون گلم زنده باشی عزیزدلم... فداتشم لطفا دوستانت رو صدا بزن 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
@ریوار     @بهارناز20     @پارکر     @مهتابم     ...

سلام عزززیزدلم الهه نازنیم😘😘😘  ، فدات بشم ان شاالله به امیدخدا چله برمی دارم  

السلام علیک یا بقیه الله " عجل الله تعالی فرجه " به جمع 👈 مشق انتظار👉 بپیوندید.تاپیک جامع کلیپ های مهدوی مشق انتظار

قبول باشه از استارتر محترم و همه دوستان🙏

به امیدخدا از روز شنبه شروع میکنم به مدت چهل روز سوره مبارکه فجر رو میخونم. ان شاءالله که به برکت این ایام همگی حاجت روا بشیم🙏

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

@آرام۰۰۰  

@zeinab_o  

دوستان گلم میدونم حاجت مهمی دارید. اگه مایل هستید در چله کلیمیه شرکت کنید🌼

@hhana54 ‍  @s123sa ‍  @پاییزه۰۰     سلام دوستان تاپیک مفیده. برا آشنا ...

ممنون عزیزدلم که مطلعم کردی. اجرت با امام زمان(ع)🙏🙏🙏

ممنون عزیزدلم که مطلعم کردی. اجرت با امام زمان(ع)🙏🙏🙏

فداتم عزیزم

الهی حاجتروا شی گلم

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
@آرام۰۰۰     @zeinab_o     دوستان گلم میدونم حاجت مهمی دارید. اگه مایل ...

ممنون که به یادمی‌الهی اقاصاحب زمان دلتوشادکنه.

اره میخوام بگیرم ان شاالله سوره فجر بخونم به نیت اقام امام زمان برای سلامتی وظهورش ان شاالله که‌مشکلم منم‌حل بشه بزودی مامان بشم

خدایا به امیدی تو...برای حاجت دلم دعاکنید 💙