2789
عنوان

🌿چله کلیمیه🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 13292 بازدید | 562 پست
ممنون که به یادمی‌الهی اقاصاحب زمان دلتوشادکنه. اره میخوام بگیرم ان شاالله سوره فجر بخونم به نیت اق ...

ان شاءالله حاجتت رو میگیری گلم. 

به مناسبت میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) هم سفره صلوات داریم اگه دوست داشتی شرکت کنی تشریف بیار به تاپیک آخر من🌼

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

من راحت نمیتونم تگ کنم

هر کی رو تگ میکنم آبی نمیشع اسمش

بچه ها هر کی رو میشناسید حاجت دارن تگ کنید لطفا

اجرتون با صاحب الزمان عج

من تاپیک میزنم ارجاع میدم ب این تاپیک

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خواهش میکنم نازنینم. الهی حاجت روا بشی 🌻💖🌹.. ازدوستت چه خبر 

مرسی.وهمچنین شما❤️🌼

کدومشون

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
ممنون عزیز دلم  لطف کردی

فداتم گل

😍جگرگوشه ام👼 چشمانم خیره به راهت مانده 👀بیا بیا که یقین دارم با تو عاشق تر می شوم با عطر تنت مست تر می شوم اصلا با تو دوباره متولد می شوم من به واسطه وجود با برکتت مادر می شوم🤰🤱،منم بالاخره مادر شدم میشه برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی 💖😘 خدایا شکرت هزاران بار شکرت 
@مائده6525221   مائده جان جهت اطلاع رسانی تگ کردم  😘🌹🙏

سلام عزیزم ، بله امروز آبجی اعتصامی صدام کردن و منم شرکت کردم خواهر 🌹🌹

به هر حال از شما هم ممنونم به یادم بودید❤️ 

خیلی التماس دعا دارم 🙏

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
بچه ها خواهشا جواب منو بدین  میشه چنتا حاجت برا  هرکدوم جدا سوره یا ذکر برداشت؟؟؟

تو هر کدوم رو میتونی بردار تو عنوان نوشته هر کدوم تونستین.

چهل روز باید انجام بدی همونی رو که برداشتی 

😍جگرگوشه ام👼 چشمانم خیره به راهت مانده 👀بیا بیا که یقین دارم با تو عاشق تر می شوم با عطر تنت مست تر می شوم اصلا با تو دوباره متولد می شوم من به واسطه وجود با برکتت مادر می شوم🤰🤱،منم بالاخره مادر شدم میشه برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی 💖😘 خدایا شکرت هزاران بار شکرت