2777
2789
عنوان

کیست مویی

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 40 پست
تودلشو داشتی من نه..حتی مادرشوهرم که پرستاره دلشو نداشت.پرستار گرفتیم ۱۵روز اومد

ن اولین بار با لرز و استرس تاعادی شد برام دیگه...هر وقتم منو اذیت کرد پانسمانشو بادرد انجام میدادم😂😂

اینایی که گفتید کمک میکنه بتونم چهار ساعت روی صندلی چوبی کنکور بشینم؟🤦🏻

اره عزیزم خالی میشه واسه یه مدتی خوبه

جانِ دِلَم آرامِشِ روحَم تُویی•♥️•😘😍❤️واسه حل شدن مشکلات خودم وخودت صلوات🙏🏽❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ن اولین بار با لرز و استرس تاعادی شد برام دیگه...هر وقتم منو اذیت کرد پانسمانشو بادرد انجام میدادم😂 ...

خوب کردی

سلام عزیزم . عفونت نکرد؟ چجوری پانسمانش میکردی؟

سلام فدات...نه گلم هرروز پرستار میومدپانسمان میکرد.با سرم نمکی شستشو میداد با گاز استریل میکشید توش انگاری کیسه میکشید که بعد گوشت قرمز میشد اون لایه سفیدو قشنگ درمیاورد گوشت قرمزشد.خشک کننده میخورد باادامس کوهی عفونت نکرد

سلام فدات...نه گلم هرروز پرستار میومدپانسمان میکرد.با سرم نمکی شستشو میداد با گاز استریل میکشید توش ...

عزیزم الهی شکر😍😍 ببخشید تا چند روز پرستار میومد؟ بعد تا چند روز چرک خشک کن میخورد؟ آدامس کوهی منظورتون کُندره؟

عزیزم الهی شکر😍😍 ببخشید تا چند روز پرستار میومد؟ بعد تا چند روز چرک خشک کن میخورد؟ آدامس کوهی منظو ...

تا دوهفته...یه هفته خورد..نمیدونم بری عطاری بگی ادامسکوهی بده میده دودی وجویدنی داره دودیشو بگیر دود کنید اونجاش.