2777
2789
عنوان

کیست مویی

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 40 پست
مرهم بهش میگن شوهرمم استفاده کرد چ عفونتایی ازش بیرون اومد

اره فدات خعلی خوبه شوهرمن خیلی عذاب کشید بدشانسی کارشم تو مرزه اونجا اذیت میشد دیگه زورم زیادشد بردمش اتاق عمل عملش کرد دکتر.قشنگ کیست و برداشت تراشیدش..وقتی پانسمان میکردن وعوضش میکردن اذیت میشد ماهمه گریه میکردیم باهاش اخ

جانِ دِلَم آرامِشِ روحَم تُویی•♥️•😘😍❤️واسه حل شدن مشکلات خودم وخودت صلوات🙏🏽❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره فدات خعلی خوبه شوهرمن خیلی عذاب کشید بدشانسی کارشم تو مرزه اونجا اذیت میشد دیگه زورم زیادشد بردم ...

اخخخخ نگو پدرم دراومد تا خوب شد شوهرمم همینطور خیلی عمیق بود راحت داخلش یه استکان جاداشت..

اخخخخ نگو پدرم دراومد تا خوب شد شوهرمم همینطور خیلی عمیق بود راحت داخلش یه استکان جاداشت..

دقیقا گل گفتی همدردیم.. اون پرستاره که میومد خونه با گازوسرم انگار کیسه میکشید توزخمشو وییی شوهرم ازشدت درد دادمیزد..خداروشکر ۴ساله خوب خوبه.

خب خواهر منم زن بود ایشونم زن بود

فرق نداره تو زن و مرد به وجود میاد..خواهر دوست منم داشت عمل کرد

دقیقا گل گفتی همدردیم.. اون پرستاره که میومد خونه با گازوسرم انگار کیسه میکشید توزخمشو وییی شوهرم از ...

ن من خودم پانسمانش میکردم و دوروبرشو خیلی تمیز میکردم خیلی هم خطر داشت ک ممکنه یه مویی کوچکی بره تو زخم و بیا و دوباره عملش کن

ن من خودم پانسمانش میکردم و دوروبرشو خیلی تمیز میکردم خیلی هم خطر داشت ک ممکنه یه مویی کوچکی بره تو ...

تودلشو داشتی من نه..حتی مادرشوهرم که پرستاره دلشو نداشت.پرستار گرفتیم ۱۵روز اومد

منم شوهرم داشت اذیت بود عمل کرد...فعلن مسکن بخور و خشک کننده...از عطاری یه پمادی هست به اسم پماد سیا ...

اینایی که گفتید کمک میکنه بتونم چهار ساعت روی صندلی چوبی کنکور بشینم؟🤦🏻