2777
2789
عنوان

کیست مویی

399 بازدید | 40 پست

سلام میشه راهنمایی کنید؟ 

من کنکوریم سر زیاد نشستنم برای درس خوندن دچار کیست مویی شدم، دو هفته دیگه کنکورمه من انقدر درد دارم که نمیتونم نیم ساعت روی صندلی بشینم چه برسه به چهار ساعت...

چیکار کنم به نظرتون؟ مسکنی هست براش تا قبل عمل موقت درد رو بندازه؟ دکتر خوبی رو میشناسید معرفی کنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شوهرم داشت اذیت بود عمل کرد...فعلن مسکن بخور و خشک کننده...از عطاری یه پمادی هست به اسم پماد سیاه توی یه ظرف پماد کوچیکه رنگشم سیاهه همونو بزن روی کیست خالی میشه موقت..

جانِ دِلَم آرامِشِ روحَم تُویی•♥️•😘😍❤️واسه حل شدن مشکلات خودم وخودت صلوات🙏🏽❤

شوهرم عملش کرد از دستش راحت شد عملش سخت نیس ولی مراقبتاش خیلی سخته زودم خوب نمیشه ..شوهرم نزدیک وپنجاه روز موند کلا هم کار نرفت مرخصی گرف چون نمیتونست راحت بشینه...

[QUOTE=194375727]کیست مویی بود خوب شددد؟ مویی نبود فک کنم ولی خیلی ریز بودن دارو خورد اب شدن فک کنم ...

مویی فرق میکنه فک نکنم اینجوری تخلیه بشه وگرنه هم به دوست من هم به ایشون که کنکورین عمل نمیدادن

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607