2777
2789

سلام عزیزم

جدیدا یه روشی دیدم دکتر مسعود صحراییان انجام میده 

بعد بهش میگفت خواب عمیق

انگاری هوشیاری داری اما با تزریق بی حسی نمیذارن متوجه درد و عملت بشی 

فیلم یکی از بیمارا رو ک دیدم بعد از عملش باهاش دکتر صحبت میکرد یه حالت منگ داشت اما جواب سوالای دکترو میتونست بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم ممنونم بله دکتر صحراییانو دیدم ولی کاراش خیلی بده 

از چ نظر بده عزیزم

ممنون میشم اگه مطبش رفتی و اطلاعاتی داری ب منم بدی 

چون من بندرعباسم نمیتونم مطب برم و مریضا رو ببینم و اینا 

من یه بینی خیلی خیلی طبیعی میخوام 

از صحراییان چیا شنیدی و دیدی 

از چ نظر بده عزیزم ممنون میشم اگه مطبش رفتی و اطلاعاتی داری ب منم بدی  چون من بندرعباسم نمیتو ...

به نطرم پیشش نرو یکی این که سوراخارو قرینه درنمیاره دوم این که یه دختره که پیشش عملکرده بود واسش کامنت گذاشته بود بعد من رفتم دختر رو فالو کردم تو دایرکت کلی با هم حرف زدیم بیچاره بینیش افتصاح بود انگار نه انگار عمل کرده بود دختره میگفت قب عمل که مطب رفته بودم دیدیم بینیه یه دختر دیگه رو هم خیلی بد دراورده ولی میگفت توجه نکردم و پیشش عمل کردم بینیه دختره هنوز قوز داشت

به نطرم پیشش نرو یکی این که سوراخارو قرینه درنمیاره دوم این که یه دختره که پیشش عملکرده بود واسش کام ...

بینی دختره با اینکه عمل کرده بود قوز داشت؟ 

نمیدونم پیش کی برم ک طبیعی کار کنه و خوب باشه کارش 

صحراییان دیدم بینی آناشیدحسینی رو هم عمل کرده 

از بینی آناشید خوشم اومد 

ب همین خیال داشتم روش فکرمیکردم

بینی دختره با اینکه عمل کرده بود قوز داشت؟  نمیدونم پیش کی برم ک طبیعی کار کنه و خوب باشه کارش ...

اره والا اصلا میگفت هرجا میرم میگن بینیت نیاز به عمل داره والا نمیدونم خوخرم میگه کار حمیدرضا مفرد خیلی خوبه اسمش بزن اینستاشو میاره اگر میخواین بتز برین پیش صحراییان من طبق شنیده هم گفتم

اره والا اصلا میگفت هرجا میرم میگن بینیت نیاز به عمل داره والا نمیدونم خوخرم میگه کار حمیدرضا مفرد خ ...

عزیزم خیلی ازت ممنونم ک چیزایی ک شنیده بودی ب منم گفتی... لطف بزرگی کردی 🌼☘️

الان مفرد رو نگاه میکنم 

شما خودتم میخوای عمل کنی؟ 

بله به شدت از بیهوشی میترسم کلی ادم شنیدم به هوش نیومدن

پزشکتو هم انتخاب کردی؟ 

واقعا هم ترس داره 

منم میترسم.... چون فشار خونم هم همیشه پایینه و داداشمم یه بار ک عمل داشت ب سختی ب هوش اومد این ترس مضاعف شده 

هردوشو دوست دارم😍

ای جانم😍

امیدوارم قشنگترین بینی ک ب صورتت بشینه رو برات عمل کنن 

تا حد زیادی ب بقیه اجزای صورت هم بستگی داره 

من خودم طبیعی بودن واسم خیلی مهمه 

اما بعضیا خیلی با نیمه فانتزی ناز میشن و بهشون میاد