ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
از چ نظر بده عزیزم ممنون میشم اگه مطبش رفتی و اطلاعاتی داری ب منم بدی چون من بندرعباسم نمیتو ...
به نطرم پیشش نرو یکی این که سوراخارو قرینه درنمیاره دوم این که یه دختره که پیشش عملکرده بود واسش کامنت گذاشته بود بعد من رفتم دختر رو فالو کردم تو دایرکت کلی با هم حرف زدیم بیچاره بینیش افتصاح بود انگار نه انگار عمل کرده بود دختره میگفت قب عمل که مطب رفته بودم دیدیم بینیه یه دختر دیگه رو هم خیلی بد دراورده ولی میگفت توجه نکردم و پیشش عمل کردم بینیه دختره هنوز قوز داشت
بینی دختره با اینکه عمل کرده بود قوز داشت؟ نمیدونم پیش کی برم ک طبیعی کار کنه و خوب باشه کارش ...
اره والا اصلا میگفت هرجا میرم میگن بینیت نیاز به عمل داره والا نمیدونم خوخرم میگه کار حمیدرضا مفرد خیلی خوبه اسمش بزن اینستاشو میاره اگر میخواین بتز برین پیش صحراییان من طبق شنیده هم گفتم