2777
2789
عنوان

پاشید باریکلا

68 بازدید | 11 پست

پاشید پاشید 

نماز شب یازده رکعت کلا

چهارتا نماز دورکعتی ب نیت نماز شب

دورکعت به نیت نماز شفع

یک رکعت به نیت نماز وتر

که دستورش نت بزنید میاد

عالیه نمازشب اثار فوق العاده ای داره 

پاشید اگه حال ندارید همش بخونید دو رکعت شفع ویک رکعت وتر بخونید

اگر بازم حال نداشتید فقط یک رکعت به نیت نماز وتر بخونید

پاشو شیطان لعنت کن 

پاشو باریکلا

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا ۴ باید درس بخونم😥التماس دعا❤

ده دقیقم وقتتو‌نمیگیره واشو‌معجزشو‌میبینی

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴

یادش بخیر ، یاد دوران شاغلیم افتادم ، زنگ‌شام کلا ۲۵ دقیقه بود که سه شنبه ها من و دوستام تو اون تایم کم اول نماز امام زمان میخوندیم بعد میرفتیم سراغ غذا

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
ده دقیقم وقتتو‌نمیگیره واشو‌معجزشو‌میبینی

خیلی وسوسم کردی😂چشم فقط شفع و وتر میخونم بعدش میخوابم ممنون که باعثش شدین شماهم خوندی برای من دعا کن خیلی محتاج دعام❤

یادش بخیر ، یاد دوران شاغلیم افتادم ، زنگ‌شام کلا ۲۵ دقیقه بود که سه شنبه ها من و دوستام تو اون تایم ...

الان پاشو‌ده دقیقه بیشتر نمیشه پاشو‌معجزش میبینی 

الان پاشو‌ده دقیقه بیشتر نمیشه پاشو‌معجزش میبینی 

الان نمیتونم وگرنه شکر خدا کاهل نماز نیستم ، عادت ماهیانه🙃

الان نمیتونم وگرنه شکر خدا کاهل نماز نیستم ، عادت ماهیانه🙃

عیب نداره در این دوران مستحبه وضو بگیری سر سجاده بشینی و دعا کنی 

صد بار استغفار کن کلی حالت خوب میشی

عیب نداره در این دوران مستحبه وضو بگیری سر سجاده بشینی و دعا کنی  صد بار استغفار کن کلی ح ...

حالم خوبه خداروهزار مرتبه شکر ، اتفاقا همزمان که دارم تو نی نی سایت میچرخم دارم ذکر میگم 😊

حالم خوبه خداروهزار مرتبه شکر ، اتفاقا همزمان که دارم تو نی نی سایت میچرخم دارم ذکر میگم 😊

حال خوبت مستدام 

دعا کن منو بانو