2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پلوپز

چایساز

اتو( پرس گرفتم)

گوشتکوب برقی

همزن

ساندویچ ساز

توستر

میکسر

من اینارو گرفتم

ست قاشق چنگال

ظرف چینی ۱۸ تایی

کلا چیزای پذیرایی شام

قابلمه ست بنظرم بیخوده که میزارن دکوری

قابلمه ضروری بخر با جنسی که دوس داری

یکی مس میگیره یکی سرامیک یکی رویی و....

موقع ثبت نام از بی اسمی اسممو گزاشتم خسته🥴الانم تغییر نمیکنه،وزن اولیه ۷۲ کیلو در تاریخ ۹دی،قد۱۶۳،هدف۶۰ کیلو،گروه🧡
منم نامزدم به نظرم ببین از کدوم وسیله ها استفاده میکنی همونا رو بخر اسی یخچال چی میخری و اینکه جا حب ...

شما چی خریدی یخچال؟؟؟ من دلم ال جی میخاد ولی میگن اصلش نیست دیگه😥😥😥

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
منم نامزدم به نظرم ببین از کدوم وسیله ها استفاده میکنی همونا رو بخر اسی یخچال چی میخری و اینکه جا حب ...

شیشه حتی شده ایرانی

اگه نه

پلاستیک لیمون

موقع ثبت نام از بی اسمی اسممو گزاشتم خسته🥴الانم تغییر نمیکنه،وزن اولیه ۷۲ کیلو در تاریخ ۹دی،قد۱۶۳،هدف۶۰ کیلو،گروه🧡
پلوپز چایساز اتو( پرس گرفتم) گوشتکوب برقی همزن ساندویچ ساز توستر میکسر من اینارو گرفتم س ...

چرخ گوشت یادم رفت

چرخ خیاطیم همینطور

شما چی خریدی یخچال؟؟؟ من دلم ال جی میخاد ولی میگن اصلش نیست دیگه😥😥😥

والا فعلا هیچی من دو قلو سامسونگ میخواستم ولی اره میگت اصل نیستن دیگه نمیدونم شاید هیمالیا یا الکترو استیل

والا فعلا هیچی من دو قلو سامسونگ میخواستم ولی اره میگت اصل نیستن دیگه نمیدونم شاید هیمالیا یا الکترو ...

تحقیق کن حسابی همینجا دیدم خیلی از الکترو استیل و هیمالیا بد میگفتن ها

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃

پلاستیکی برا جهیزیه جالب نیس شیشه در بامبو الان خیلی مده

هر کی  ابجد‌ برا جفت بودن ستاره برا ازدواج  خواست بیاد پایین تاپیک قبلیم بنویسه مشخصاتشو براش بگیرم 😍برا هرکی گرفتم صلوات بفرسته برام
لیمون طرحش رو زیاد دوست ندارم واسه همین میخوام جدا بخرم شیشه مد نظرمه البته اگ سریع شکسته نشن 

ازاین ست ها بخر من خودم اونطوری خریدم

یااینکه شیشه ای درب بامبو بخر قشنگه